Íme, az X-Faktor legjóképűbb énekese! Még Tóth Gabi is flörtölt vele

Fotók

A Fat Phoenix két tagja nem csak jóképű, de zenélni is tudnak.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Furcsa fazonokból és a tehetségkutatóban már feltűnt, de elbukott jelentkezőkből nem volt hiány a 2013-as X-Faktor második válogatóján. Szerencsére a kínos pillanatokért jó pár tehetség kárpótolta a mentorokat és a nézőket.

A Fat Phoenix zenekar két tagja, Erdész Tamás, énekes és gitáros, valamint Gáspár Gergely dobos személyében befutott az idei X-Fakor két legjóképűbb versenyzője is. Amikor beléptek, Tóth Gabi szeme is megakadt rajtuk. Kislányos zavarában meg is jegyezte, hogy nagyon helyesnek tartja őket, majd pirulva hozzátette, hogy ezt amúgy bóknak szánta. A 15 éve együtt zenélő fiúk jól is szerepeltek: a nézők ütemes tapsa a végén tapsviharrá alakult át, és a mentorok is mind tetszésüket fejezték ki. Nem csoda, ha négy egyértelmű igennel jutottak tovább.

Nézd meg a második válogató emlékezetes fellépőit!

Volt pornós csaj az X-Faktor első adásában

A legnagyobb sikert a 2013-as X-Faktor első adásában Krasznai Tünde aratta. A 25 éves lánynak Geszti egyenesen azt mondta: te vagy az X-Faktor, édesem! A Debrecenből érkezett énekesnő ma már csak a zenélésre koncentrál, de bemutatkozó kisfilmjében nem titkolta el, hogy korábban a pornóiparban is dolgozott. Nézd meg képes összeállításunkban az első adás legjobbjait és egy-két mélypontot is!

Ezt is szeretjük