Nem lesz X-Faktor idén az RTL Klubon! Ősszel ez az új sikerműsor indul helyette
Idén ősszel nem indítja el az RTL Klub az X-Faktort.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén nem lesz X-Faktor az RTL Klubon, a kereskedelmi csatorna nem indítja el az ötödik évadot.

Piers Morgan, Sharon Osbourne és David Hasselhoff az America's Got Talentben

A nézők ugyanakkor nem maradnak tehetségkutató nélkül, máris lehet jelentkezni az új műsorba.

X-Faktor helyett Hungary's Got Talent

Az X-Faktor helyett idén ősszel egy új műsorban keresi a tehetségeket az RTL Klub. Ezt a csatorna programigazgatója megerősítette a Blikknek.

- A hír igaz, a világhírű Got Talent formátumot most mi is elhozzuk az RTL Klub nézői­nek. A tehetségkutató show ősztől Hungary's Got Talent címmel látható majd a képernyőn - nyilatkozta Kolosi Péter.

A tehetségkutatót Simon Cowell angol televíziós személyiség álmodta meg, aki 2004-ben elindította az X-Factort is. A 2007-ben startolt Britain's Got Talent hasonló műsor, ezt viszont nemcsak énekeseknek, hanem más kategóriában tehetségesek számára is rendezik.

A Britain's Got Talent idén már a kilencedik évadját éli, olyan ismert énekesek köszönhetik hírnevüket a műsornak, mint Paul Potts vagy Susan Boyle. A 2013-as évadban - első külföldi nyertesként - a magyar Attraction Látványszínház Produkció nyert.

Simon Cowell
Paul Potts
Susan Boyle

Nem meglepő, hogy az RTL Klub a Hungary's Got Talent zsűrijében szeretné látni együttes vezetőjét, Szűcs Zoltánt is. Az Attraction Performances vezető koreográfusa örül a felkérésnek, reméli, hogy a feladatot sikerül összeegyeztetnie a látványszínház fellépéseivel.

Az Attraction - középen Szűcs Zoltánnal

Hétfő estétől már lehet jelentkezni a Hungary's Got Talentre, négyéves kortól bármilyen műfajú produkcióval lehet nevezni.

Leadkép és Facebook-kép: RTL Klub/Kovács Tamás

Ezt is szeretjük