A zsűri mást küldött volna el! Könnyek között búcsúzott az X-Faktor énekese
A szavazatok alapján Gyurcsík Tibor esett ki az X-Faktor első adásából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az X-Faktor döntősei hetek óta lázasan készültek a tegnap estére, ugyanis első alkalommal bizonyíthatták rátermettségüket a nagyszabású élő show keretében.

A 12 döntőst így együtt először és egyben utoljára láthattuk a színpadon, hiszen mint ahogy azt a tehetségkutató első szériájában megszokhattuk, egy versenyzőnek búcsúznia kellett a mezőnytől.

Példaképek dalait adták elő

Az énekesek ezúttal egy-egy zenei példaképük dalát adták elő, Madonnától Michael Jacksonon át a Beatlesig a legnagyobb poplegendák elevenedtek fel a közönség előtt.

Az este folyamán bemutatott produkciók többsége elnyerte a mentorok tetszését, ám akadtak olyanok is, akik teljesítményével nem voltak maradéktalanul elégedettek.

A Hajdu-ikrek előadását Keresztes Ildikóék nem érezték elég kiforrottnak, míg Demes Tamás Beatles-feldolgozását a mentorok közül többen is unalmasnak titulálták.

Azonban az, hogy melyik két döntősnek kellett párbajoznia, kizárólag a nézőkön múlott, akiktől pedig a Rocktenors és Gyurcsík Tibor kapta a legkevesebb szavazatot.

Gyurcsík Tibor távozott

A párbaj során a banda és a jóképű énekes is mindent beleadott - a Rocktenors egy Queen-slágert vitt színpadra, Tibor pedig a Back to Black Mindentől távol című dalát énekelte.

A mentoroknak igencsak nehéz dolga volt, hiszen mint mondták, meglepte őket az eredmény - mást vártak a párbajra.

Végül Malek Miklós és Keresztes Ildikó Gyurcsík Tibor mellett tette le voksát, míg Geszti Péter és Nagy Feró a Rocktenorsra szavazott. Mivel így döntetlen eredmény született, végül a nézői szavazatok sorrendje számított, mely szerint Gyurcsík állt az utolsó helyen - Malek Miklós mentoráltja könnyek között búcsúzott versenytársaitól.

Fotó: Rtlklub/Sajtoklub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük