"Ez inkább a cirkuszba való" Nagy Feró keményen beszólt az X-Faktor énekesének
Nagy Feró ezúttal Lil C produkcióját kritizálta, végül Bagosi Alexa esett ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg a múlt héten feldolgozásokkal készültek a versenyzők, tegnap este díjnyertes előadók díjnyertes dalaié volt a főszerep az X-Faktor színpadán.

A mezőny egyetlen még versenyben maradt csapata, a Rocktenors a Guns N' Roses legenás Don't Cry című slágerét adta elő.

Színes volt a paletta

Produkciójuk meggyőzte a mentorokat, hogy a fiúknak három párbaj után is ott a helye a tehetségkutatóban. Muri Enikő Robbie Williams Feel című szerzeményét énekelte, előadása megosztotta a mentorokat.

A válófélben lévő Bagosi Alexa stílusosan az I don't need a man című dalt vitte színpadra, Baricz Gergő pedig a Use Somebody című lírai Kings of Leon-dalt adta elő.

Kovács Vera Tóth Gabi Elég volt! című dalát énekelte, mely igencsak megosztotta a zsűrit, Kocsis Tibor Tarány Tamás és Lil C is egy-egy magyar slágerrel készült az estére.

Bagosi Alexa esett ki

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, ez utóbbi énekes a héten súlyos vállsérülést szenvedett, ám balesete sem akadályozta meg abban, hogy egy látványos szaltóval fűszerezze meg produkcióját.

A Fekete vonat Lil C-féle feldolgozása azonban nem aratott osztatlan sikert, Nagy Feró úgy gondolta, az akrobatika helyett inkább az éneklésre kellett volna koncentrálni.

- Ez inkább a cirkuszba való - mondta Feró, és azt is hozzátette, elmaradt a varázslat.

Úgy tűnik, a nézők is hasonlóan gondolják, hisz a 19 éves srác, valamint Bagosi Alexa kapta a legkevesebb szavazatot, a párbaj után pedig végül a fiatal anyukának kellett búcsút intenie a műsortól. A jövő heti élő show-ra igazi bulizós dalokkal készülnek a versenyzők.

Fotó: Rtlklub/Sajtóklub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük