Orvoshoz kellett vinni az X-Faktor versenyzőit! 4 énekes is beteg lett
Az X-Faktor versenyzői orvosi vizsgálaton estek át, több énekest már ledöntött a megfázás.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az orvosnál kötöttek ki az X-Faktor versenyzői: szűrővizsgálatokon estek át, ám többen tényleg betegen, panaszokkal mentek a rendelőbe.

A vizsgálatot végző szakember szerint a sok stressz és a fokozott igénybevétel miatt könnyen ledöntheti őket egy egyszerű megfázás is.

Megfáztak

Nagy Feró csapatai közül a Like nevű formáció tagjai állítják, szinte sosem betegek, most mégis sikerült mindhárom lánynak megfáznia, ami Gubik Petrát viseli meg a legjobban.

- A mai órán kissé kibukott a dolog. Volt egy kis sírás is, ami egyébként nem jellemző rám. Idegesít, hogy én végezném a dolgom, de az orrhang visszafog, pedig tudom, hogy egyébként meg fogom tudni csinálni - mondta a 23 éves énekesnő a Fókusz riporterének.

Szabó Dávid két hete küzd az orrfolyással, de már gyógyulófélben van. Gyerekkorában sokszor volt beteg, kiskamasz korában egyszer lábra sem tudott állni.

- Volt egy komolyabb betegségem, egy csípőízületi gyulladásom tíz éves korom körül. Sokáig fel sem kelhettem, kórházba is kerültem, de aztán megműtöttek és meggyógyultam - mesélte.

Mióta leadott 27 kilót, Fehér Zoltán kicsattan az egészségtől. Nem csak a közérzete lett jobb, de kevesebbszer is lesz beteg. 110 kilóval lustább és fáradékonyabb volt.

Hipochonder

Zámbó Krisztián saját bevallása szerint nagyon rossz beteg, ráadásul kicsit hipochonder is.

- Van olyan reggel, hogy felkelek, és azt képzelem  magamban, hogy valami baj van. A végén már tényleg azt érzem, hogy gond van a hangszálaimmal.  Kivették a mandulámat pici koromban, de komolyabb betegségem szerencsére nem volt - árulta el.Kovács László Stone szerint az az életmód, amit 25 éves kora óta a közelmúltig folytatott nem múlhatott  el nyomtalanul.

- Az X-Faktor miatt 2-3 évvel ezelőtt eldobtam a cigarettát. 34 évig szívtam, emellett komolyan emelgettem a korsót, de abban pálinka volt, nem sör. Azt gondoltam, nekem semmi bajom nem lehet, de az embert azért szétviszi a rossz táplálkozás, a rossz életvitel - vallotta be az 52 éves énekes.

Fotó: RTL Klub/Nánási Pál

Ezt is szeretjük