Gyanúsan sokat ölelgette? Geszti Péter és mentoráltja között izzott a levegő
Így vélekednek a Femina olvasói Danics Dóra győzelméről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már több mint nyolcszáz olvasónk kifejtette véleményét a Femina Facebook-oldalán Danics Dóra X-Faktorban aratott győzelméről.

Természetesen az eredmény megosztotta a tehetségkutató nézőit: dicséretek és negatív vélemények, bunda emlegetése is felbukkan a hozzászólások között

Megint bundát emlegetnek

Az idei X-Faktorban a szokásosnál is többször, már az élő adások megkezdése előtt is illették a műsort bunda gyanújával. Természetesen ez nem maradhatott el a döntő után sem azoknak a körében, akik a ByTheWay vagy valamelyik más kedvenc sikeréért szurkoltak.

"Érdekes tavaly még az élő showba sem kellett. Most meg megnyeri? BUNDA!" - írja egyikük.

"Sztem semmi rosszindulat nincsen, egyszerűen Danics Dóra nem az énektudása alapján nyert, hanem mert végre a többség egy női győztest akart... reális vagy sem... sztem nem... de többség így döntött, ez pedig előbb-utóbb Dórára fog visszaköszöni majd" - így egy másik.

Egyesek szerint a ByTheWay döntőig menetelése is furcsa, hiszen egyszer már kiestek, illetve gyanúsan hirtelennek tartják Bozsek Márk kilépését is, aminek következtében a fiúcsapat visszakerülhetett a tehetségkutató versenyzői közé.

Bimbózó románc a mentorral?

"Annyi rosszindulatú ember van, ha más nyert volna, akkor is menne a fikázódás, itt a lényeg az csak az, hogy az emberek nem tudnak örülni más örömének... Imádom a magyar mentalitást... hajrá emberek, lehet utána csinálni, amit ő véghezvitt."

"Szívből Gratulálok! A gyönyörű hangján kívül egy csodálatos finom érzelmes és őszinte embert ismerhettünk meg, akiben egyszerre fellelhető az alázat és finom elegancia. Csak így tovább Dóri büszke lehet rád a családod és mentorod is. Szép jövő vár rád, mert megérdemled. Áldott Békés Karácsonyt!"

"Számomra nèha idegesítő volt a hangja, de mikor lassú dalokat énekelt, azok nagyon tetszettek! Gratulálok neki!"

Az elismerő szavak mellett volt, aki már egy bimbózó románcot is belelátott a hétvégi döntőbe. Míg az élő show alatt arról szóltak cikkek, hogy Danics Dóra és Bozsek Márk közel került egymáshoz, egy hölgy hozzászóló szerint a győztes és mentora között izzik a levegő.

"Mondhat aki amit akar, de ezek tutira összejönnek... lehetett látni rajuk... köztük a szikrákat, az izzást...ahogy büszkén állt mellette Geszti... és átkarolták egymást... már az is egyértelmű volt, de mikor felkapta mint egy menyasszonyt... akkor néztem nagyot... Pedig nem néztem a műsort... csak néha... (...) 2 hónapot adok, és erről fog írni a HOT! magazin címlapsztoriban..."

Mivel a hozzászóló nem nézte folyamatosan az X-Faktor élő adásait, talán nem is látta, vagy ha igen, elfelejtette, hogy Alföldi Róbert is többször ölbe kapva vitte ki mentoráltjait.  

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük