Rá sem ismerni az X-Faktor tavalyi mikrofondobálójára: 20 kilóval könnyebben tért vissza

A tavalyi év mikrofondobálója, Pop Csabi visszatért az X-Faktor harmadik válogatójában, hogy új arcát mutassa a mentoroknak és a nézőknek.

Az X-Faktor mikrofondobálója visszatért
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az X-Faktor harmadik válogatója a nagy visszatérőké volt: láthattunk a tavalyi évadban feltűnt versenyzőket, öt évvel ezelőtt elbukott, most sikert aratót, de olyat is, aki a legelső széria után próbálkozott meg ismét az RTL Klub tehetségkutatójával. 

A mentorok már hiányoltak valamit, ami felpörgeti a napjukat. Gáspár Laci konkrétan egy mikrofondobálót kívánt az idei évre is. Kívánsága teljesült. 

Az X-Faktor mikrofondobálója visszatért

Horváth Csaba, vagyis Pop Csabi többször is járt már az X-Faktorban. Tavaly csúnyán összeszólalkozott Gáspár Lacival, vízzel is le akarta locsolni, majd egy mikrofont hajított felé. 

x-faktor-mikrofondobalo
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

- Érthetetlenül állok a tavaly történtek előtt, mert én nem ilyen vagyok. Viszont tavaly óta sok változáson mentem keresztül, lefogytam 20 kilót, munkahelyet váltottam, és úgy érzem, sokkal nyugodtabban tudok színpadra állni most - árulta el a színfalak mögött. 

Pop Csabi a 2021-es és az idei X-Faktor válogatóján.
Pop Csabi a 2021-es és az idei X-Faktor válogatóján.
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

Azért is jött, hogy bocsánatot kérjen. Bár Gáspár Laci félt, hogy az ajándék tortát majd Pop Csabi a képébe vágja, nem így lett. Még egy mini, arany mikrofont is kapott tőle, amin az állt: A legjobb mentornak. 

gaspar-laci-mikrofondobalo
Fotó: RTL Magyarország

Bár a produkciója hamis volt, a közönség élvezte, sokan vele együtt énekeltek, és többen állva tapsoltak a végén. 

- A közönség végig segített neked, hogy rátalálj a tempóra, de te végig lesietted őket. Nemcsak hogy nincs hallásod, de még a ritmus sincsen meg, még a tempó sem volt meg - értékelte ByeAlex. 

Gáspár Laci bajban volt, mert ő is rossznak tartotta az előadást, de az ajándékok után nehezen tudott rosszat mondani Pop Csabiról. Végül a képmásával díszített tortát az arca elé emelve mondott ítéletet: "Nem tudsz semmit, menjél haza magadnak!”

Visszatérők az X-Faktor 3. válogatójában

Volt, aki nem sokat fejlődött az évek során, más gyakorlásra fordította az eltelt időt, és jobb lett, de volt olyan is, aki leginkább azért állt a mentorok elé, hogy bocsánatot kérjen korábbi viselkedéséért. Az utóbbiak közé tartozott László Tamás, vagyis El Téé, aki tavaly veréssel fenyegette meg Istenes Bencét. 

Istenes Bencét veréssel fenyegette tavaly: az idei X-Faktorban 4 igennel jutott tovább

Az X-Faktor harmadik válogatójában László Tamás mellett sok régi versenyző állt ismét a mentorok elé.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük