Az X-Faktor nagy reménysége volt – Chippendale-fiú lett belőle
Lil C az X-Faktor második szériájában tűnt fel.

lil-c-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kelemen Csabát, azaz Lil C-t a 2011-es X-Faktorban ismerhették meg a nézők, akkor volt 19 éves. Nemcsak az énekhangja, hanem a tánctudása is lenyűgözött sokakat, de ez nem is véletlen, hiszen kétéves kora óta a tánc rabja volt, már akkor Michael Jackson dalaira mozgott. Egyeseket a tehetségkutató felfedezettje éppen a pop királyára emlékeztetett, másoknak inkább Chris Brown jutott róla eszükbe, ezért nagy reménységnek számított. Végül a hetedik helyezett lett.

Már hét év telt el azóta, hogy megismerhettük Lil C-t az RTL Klub sikerprodukciójában. Az éneklés továbbra is a szíve csücske, szívesen vállal fellépéseket. Miután kiesett az X-Faktorból, még több energiát fektetett bele a koreográfusi munkába: már a verseny előtt is tanított, utána tánciskolát is alapított. Emellett egy új területen is kipróbálta magát: mivel nagyon jól táncol, ráadásul a sok edzésnek köszönhetően még izmosabb lett, chippendale show-műsorokban is szerepel.

Az ősszel például Szlovákiában és Csehországban turnézott a Dirtyy Boyzz nevű férfisztriptíz-társulattal.

A magyar Hot Men Dance csapatával is fel szokott olykor lépni, az ő estjeiken nemcsak táncol, hanem énekel is, ahogy az a fenti videóban látható.

Ezt is szeretjük