„Nem vagy normális!" - Az X-Faktorban egy népszerű műsorvezető is dalra fakadt a mentorok előtt
Az X-Faktor negyedik válogatójában egy meglepetésvendég is feltűnt. Csobot Adéllal együtt énekeltek a színpadon.

x faktor cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap este lezajlott a 2021-es, jubileumi X-Faktor negyedik válogatója, amelyben most sem volt hiány izgalmas, vicces pillanatokból.

A négy mentor ismét sok jelentkezőt hallgatott végig, és számos különleges tehetséget juttatott tovább. Előfordult, hogy még olyanoknak is bizalmat szavaztak, akik produkcióit inkább csak humorosnak találták. A műsorban egy meglepetésvendég is feltűnt.

Meglepetésvendég az X-Faktor színpadán

Több jelentkező is egy olyan dalt vitt a válogatóba, amit Csobot Adél és Istenes Bence is előadtak már együtt a YouTube-on. A Sowieso című német szám viszont senkinek nem sikerült túlságosan jól, így a mentorok leintették őket. Végül egy ifjabb Gróf Hörcher László álnéven besétált jelentkezőnek sikerült végigénekelnie a dalt, aki óriási meglepetést okozott mindenkinek - és nem csak az énekhangja miatt.

- Gitárt jöttem törni, és meghódítani Csobot kisasszony szívét - kezdte a kendővel és napszemüveggel eltakart arcú férfi, aki néhány másodperc után lerántotta álarcát, és kiderült, hogy Istenes Bence rejtőzik mögötte. Végül párjával adtak elő egy közös duettet.

- Nem vagy normális, mit keresel itt? - mondta szerelmének nevetve az énekesnő.

Ilyen volt az X-Faktor negyedik válogatója

A Voisingers 38 fős csapata nyitotta a műsort, ők voltak az X-Faktor eddigi történetének legtöbb tagból álló zenekara. A közönség állva tapsolt az előadást követően, és a mentorokat is lenyűgözte a produkció.

- Szerintem ez tökéletes volt úgy, ahogy van - mondta Gáspár Laci, a dicséretekkel pedig a zsűri többi tagja sem fukarkodott, így négy igennel jutottak tovább.

Boda Máté nagy önbizalommal állt ki a színpadra, leszögezte: a táborban a helye. A mentorok a srác barátait is a színpadra hívták, Puskás Peti pedig besegített nekik a koreográfiába, és együtt táncolták körbe az énekest. A mentorok úgy vélték, a 17 éves fiú csak szívatja őket, de Csobot Adéllal ellentétben Puskás Peti és ByeAlex is a továbbjutásra szavazott.

- Ez pusztító rossz volt, úgyhogy ne haragudj… igen! - mondta Puskás Peti, így végül megkapta a zsűri bizalmát.

A 25 éves Jakab Tamás Horrorra akadva című saját dalát adta elő, de hamar leintették, ám végül viccelődve, mégis igennel szavaztak rá. Annau Ádám és Kárászi Klaudia rapelőadással örvendeztették meg a zsűrit, és mindketten továbbjutottak. A fiatal nő azonban kiakadt Csobot Adélra, akitől a négy mentor közül az egyetlen nemet kapta.

- Haragszom rád, utállak! - mondta, miközben távozott a színpadról. A zsűritagok több jelentkezővel együtt őt is a The Walking Dead című sorozat ihlette „kóborlók” csapatába sorolták.

A 33 éves természetgyógyász, Fábos Anna teljesen elkápráztatta a mentorokat előadásával, Csobot Adél meg is könnyezte a produkciót. 

- Én nem is hallottam még ilyet - mondta Gáspár Laci.

- Te szerintem az évad egyik legkülönlegesebb formája vagy… Az egyik legcsodásabb pillanat volt, amit eddig az évadban megéltünk - tette hozzá Puskás Peti, így a jelentkező négy igennel mehetett a táborba.

Az 53 éves Bajkó Kinga még szakmai önéletrajzot is vitt a zsűritagoknak, és szétosztotta köztük. Puskás Peti csatlakozott hozzá a színpadon, és tánccal dobta fel az előadását. A 19 éves Lajos Zsuzsanna, bár nagy reményekkel indult az X-Faktorban, ugyanis musicalszínésznő szeretne lenni, a mentorok tetszését egyáltalán nem nyerte el.

Margie Apellido a Purple Rain számmal érkezett a műsorba, és óriási tapsvihart kapott, a zsűritagok rajongtak az előadásáért, így nagy egyetértésben juttatták tovább.

A Sound Of The Universe zenekar elmondásuk szerint egy örömzenével érkezett, de a mentorok tekintete már az előadás elején mindent elárult. ByeAlex úgy vélte, értékelhetetlen a produkció, ám társai végül „meg nem érdemelt igennel” beszavazták őket a táborba. Két versenyző is volt, akinek nagy vágya volt, hogy a Madách Színházba szerepelhessen, de egyiküket sem tartották elég tehetségesnek.

Gáspár Laci és Puskás Peti a műsor alatt viccesen kiosztották Csobot Adélt, az énekesnő ugyanis beledalolt az egyik versenyző előadásába, Puskás Petit pedig azzal ugratták a többiek, hogy mindenkire igent mond, mindenkit beszavaz a táborba. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Bense Sándor előre elárulta, hogy le fog esni a zsűri álla produkciója hallatán, és így is volt: mindenki meglepődött, hogy a Tom és Jerry zenéjével indult a versenyen, amivel öt évvel ezelőtt egy másik jelentkező is. A különleges dal és előadás meggyőzte Gáspár Lacit, aki igyekezett a többieket is rábeszélni az igenre - végül Puskás Peti kivételével ezt sikerült is megvalósítania.

A 67 éves Éliás Tibor a Bánk bánból a Hazám, hazám című dallal indult a válogatóban, végül a nézők és a mentorok is állva tapsolták meg. Csobot Adél kijelentette: megszakadna a szíve, ha nemet kellene mondania, ezzel társai is egyetértettek, így négy igennel jutalmazták.

Árvavölgyi Patrik elmondta, szeret kitűnni a tömegből, és egy Billie Eilish számmal készült a versenyre, amivel levette a lábáról a mentorokat. 

- Ennek az évadnak te lehetsz az arca, és az egyik legfontosabb figurája - mondta ByeAlex, és Puskás Peti is dicsérte a jelentkező tehetségét.

A Hooligans dobosának, Kiss Endinek a lánya Bodza Crush nevű zenekarával lépett színpadra, és nagy sikert aratott. A büszke apuka a backstage-ből nézte végig az előadást, ami négy igent kapott a zsűritagoktól.

A negyedik válogatóban egyébként sok fiatal, 14-18 éves versenyző is megcsillogtatta tehetségét, közülük többen egyöntetű igen szavazatokkal jutottak tovább. Puskás Peti és Gáspár Laci tanítványai is indultak a válogatón, és ők is esélyt kaptak a következő fordulóban.

Ennyit változott mára Király L. Norbi

Király L. Norbit 21 évesen ismerte meg a világ az X-Faktornak köszönhetően. Az immár 32 éves, karcos hangú előadó rengeteget változott az elmúlt tíz évben: ma már nem az a vékony srác, akinek annak idején megismertük.

Képek: RTL Magyarország/Labancz Viktória.

Ezt is szeretjük