Wolf Kati orra a friss fotóján másképp néz ki: kiderült, plasztikáztatta-e

Wolf Kati a közösségi oldalán reagált arra a kérdésre, megműttette-e az orrát.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legtöbb nőnek megvannak a sminkelési szokásai, amiken csak ritkán változtat. Wolf Kati a természetesség híve, ha műsorokban szerepel, vagy fotózáson vesz részt, akkor sincs rajta több kiló festék. 

Így ha az énekesnő a közösségi oldalán festetlenül mutatja meg az arcát, akkor is azonnal felismerni, a smink nélküli arca és a kifestett között nincsen óriási különbség, könnyedén felismerhető. 

Wolf Kati orra

A 46 éves sztár a hét elején Fodor Bianka sminkmesternél járt, aki gyönyörűen kisminkelte. A kommentelők szerint Wolf Kati gyönyörű a fotókon, a rózsaszín rúzs pedig különösen jól áll neki.

Arról is a közösségi oldalán számolt be, hogy miután kiposztolta a képeket, egy ismerőse felhívta, hogy megműttette-e az orrát. Megnyugtatta, hogy semmit nem plasztikáztatott magán. Az orra az úgynevezett árnyékolási sminktechnikának köszönhetően néz ki másképp, mint a megszokott képein.

"Gyönyörű vagy! És okos! És tehetséges. Mi kell még? Ja, és jó!" - dicsérte egy kommentben Csisztu Zsuzsa. 

"Szépséges vagy árnyékolással, meg anélkül is!" - bókolt neki Pordán Petra műsorvezető. 

Pachmann Péter csak annyit írt: "Aztaaaaaa."

A sminkmester is jelentkezett az egyik hozzászólásban: "Valóban egy finom árnyékolás technikával sminkeltem tegnap, a természetes szépség kiemelése volt a célom, de Wolf Kati gyönyörűséges mindenhogyan."

Wolf Kati egy kérdést is feltett a követőinek: "Jól látható nózival rendelkezők kommentjeit várom szeretettel, ti hogy bírjátok, hogy minden maszk kicsi ránk?"

"Én már varrattam külön magamnak akkorát, amibe belefér ez a “kis” orrom. Amúgy fura, hogy nem gondolnak a különleges orrú emberekre is." 

"Semmi baja nincsen az orrodnak, az én orrom is nagy. Akinek nem tetszik, ne nézze, én úgy vagyok vele" - válaszolta egy hölgy.

Magyar műsorvezetők smink nélkül

Várkonyi Andreát műsoraiban mindig csodaszép ruhákban és kifogástalan sminkkel láthattuk, a hétköznapokban viszont nem szereti, ha több kiló festék van az arcán. Nem ő az egyetlen műsorvezető, aki bátran megmutatja, hogyan néz ki teljesen natúr arccal. Képes összeállításunkban Várkonyi Andin kívül láthatod Ördög Nórát vagy Liptai Claudiát is sminkkel és anélkül. 

Ezt is szeretjük