Titokban férjhez ment? Menyasszonyi ruhában kapták le a csinos magyar modellt

Weisz Fanniról csodaszép képek készültek.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Weisz Fanni sosem volt átlagos kamaszlány. Siketen született, ami számos nehézséget jelent a mindennapi életben is. Ám Fanni elbűvölő személyisége, kitartása és szépsége segítségével végül leküzdött minden akadályt.

A fiatal lány tavaly elnyerte a Szépségkirálynő című műsor közönségdíját, és élete egy csapásra megváltozott. Most esküvői ruhás képeken láthatjuk viszont - természetesen csak egy fotózás kedvéért.

Igazán figyelemre méltó, ahogy a 19 éves lány a rá irányuló reflektorfényt teljes mértékben jótékony célokra fordítja. Fanni a Femina megkeresésére elárulta, fontosnak tartja a hitelességet, és mivel ő átélte mindazokat a nehéz helyzeteket, amiket az általa képviselt emberek is nap mint nap megélnek, így pontosan tudja, mire próbálja felhívni a figyelmet.

Az esélyegyenlőség szószólója

- Rengeteg a felkérésem, a Csendhangja klaszter, mely a fogyatékkal élőkért dolgozik, most kezdi működését. Illetve Vujity Tvrtko barátommal és mentorommal is rengeteg közös munkánk van, többek közt a Baptista szeretetszolgálat jószolgálati nagyköveteiként is együtt dolgozunk - mesélte.

Amikor pedig éppen nem a jó ügyekért küzd, Fanni modellkedéssel foglalkozik. Legutóbb például, ahogy a képeken is látszik, egy hazai esküvőiruha-márkának készítettek reklámanyagot.

A szépséges modell ilyenkor saját bevallása szerint is ábrándozik arról, melyik ruhadarabot viselné ő is szívesen a nagy napon.

Az esküvő még odébb van

- Pillanatnyilag nagyon lekötnek a munkáim, amit száz százalékos pontossággal szeretnék végezni. Nagyon sűrű hónapok vannak mögöttem és még sűrűbbek előttem. Most csak dolgozni és tanulni szeretnék, de természetesen egyszer én is meg akarom élni azt a csodás pillanatot, mikor kimondom a boldogító igent. Szeretnék gyerekeket és szép családot. Mindennek eljön az ideje - nyilatkozta Fanni a Feminának.

Fanni modell felkérései közül egy szegedi cég megbízására emlékszik vissza a legszívesebben. Ezt a munkát Debreczeni Zita fotózta egy olyan vállalat számára, amely alkalmazottainak közel 60 százaléka fogyatékkal élő. Fanni azóta is folyamatosan képviseli a márkát.

Amikor arról kérdeztük, mik a tervei a jövőre nézve, szeretne-e majd továbbtanulni, vagy van-e esetleg álommunkahely számára, határozott választ kaptunk tőle.

- Nekem az az álommunka, amit most csinálok, és minden, ami ezzel kapcsolatos. Csodálatos emberek vesznek körül, akiktől rengeteget tanulhatok, Modellként dolgozhatok, amit nagyon szeretek, ráadásul harcolhatok a fogyatékkal élőkért és segíthetem őket. Mindenképpen azt szeretném, ha a most születő siket gyermekeknek nem lennének olyan nehézségeik az életben, mint annak idején az én korosztályomnak voltak - vallotta meg.

Képek: Weisz Fanni hivatalos Facebook profilja

Ezt is szeretjük