Pedig az esküvőre készültek! Váratlanul szakított a magyar sztárpár

Weisz Fanni és énekes barátja már az eljegyzésen is túl voltak.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Weisz Fannit többször is megcsodálhattuk már a képernyőn - a bájos siket lány fellépett Rúzsa Magdival a Megasztár ötödik szériájában, idén pedig ő nyerte el a Szépségkirálynő produkció közönségdíját.

Ráadásul úgy tűnt, a magánélete is rendben van, hiszen nyáron még arról szóltak a hírek, mekkora az egyetértés a 18 éves lány és kedvese, Lázár között.

Ezt a harmóniát szerették volna megmutatni a világnak azzal, hogy megjelentettek egy közös videoklipet, amelynek hanganyagát a fiú és együttese, a Dirty Slippers készítette.

Valami megváltozott

Ezért is keltett megdöbbenést, amikor a napokban kiderült, Fanni és barátja szakítottak egymással.

Egy közeli ismerősük szerint problémáik már néhány hónapja elkezdődtek. Állítólag sűrű teendőik közepette kevés idejük jutott egymásra, és nem tudtak annyit együtt lenni, amennyit szerettek volna.

Mindemellett azonban az is nézeteltérést szült, hogy a fiatalember nem egyszer barátnője nevét felhasználva igyekezett népszerűsíteni zenekarát.

Weisz Fanni nem cáfolta a szakítás tényét, ám nem is nyilatkozott a témában.

Pedig már eljegyezték egymást

Az énekes azonban megerősítette a hírt, elmondása szerint egy hónapja került sor a fájdalmas búcsúra, amelyet a siket szépségkirálynő kezdeményezett.

A Dirty Slippers frontembere szerint nem tudták már összeegyeztetni a munkát és a magánéletet, emiatt döntöttek a szakítás mellett.

Pedig megismerkedésük után nem sokkal már az eljegyzésre is sor került, az esküvőt pedig egy évvel későbbre tervezték. Lázár szándékainak komolyságát mutatja az is, hogy törekedett a jelbeszéd minél tökéletesebb elsajátítására.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Mindenesetre Weisz Fanninak nincs ideje szomorkodni, hiszen modellmunkái mellett igyekszik eleget tenni jótékonysági felkéréseinek is.

Fotó: Facebook/Kabáth Dóra

Ezt is szeretjük