Mit keres Wolf Kati Schiffer Miklós oldalán? Az énekesnő nagykövetté vált

Ismerd meg az énekesnő sokak számára rejtett oldalát! (x)

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Régi hagyományt elevenített fel a Wallis Motor Pest Kft., amelynek legújabb beruházása, az épülő BMW és MINI márkakereskedés a legmagasabb pontjához érkezett. A BMW alakú bokréta felvonásán a Wallis nagykövetei is részt vettek. Wolf Kati, Aryee Claudia Tücsi, Schiffer Miklós, Rakonczai Imre és Harsányi Levente is együtt ünnepelték ezt a mérföldkövet a Wallis vezetőségével, valamint Csisztu Zsuzsával, az esemény háziasszonyával.

Wolf Kati, a Wallis egyik legújabb márkanagykövete a vezetés megszállottja, és amint lehetett, megszerezte a jogosítványát, azóta pedig szinte hozzá van nőve az autójához.

- Ha jó autóban ülsz, élmény a vezetés. Amikor először ültem BMW-ben, azonnal megfogott, ahogy fekszik az úton, ahogy gyorsul vagy ahogy fékez, lenyűgöző. Szerintem csak ebben a kocsiban van ilyen erő - kezdte Kati, aki a Wallis Motor Pest Kft. bokrétaünnepén kíváncsian szemlélte az épülő új BMW és MINI márkakereskedés makettjét.

- Fantasztikus lesz az új épület, magával ragadó volt már a makett is. Emellett nekem nagyon fontos, hogy a Wallisnál szinte baráti a hangulat, és szerintem ez az új szalonban is érezhető lesz - folytatta az énekesnő, aki városban nyugodtabb tempóban vezet, míg autópályán kihasználja a lehetőséget, és felgyorsít.

Wolf Kati tippje a türelmes vezetéshez

- Városban szerintem nem szabad sietni, érdemes inkább idegeskedés nélkül élvezni a tempót, és rákészülni, hogy kicsit tovább tart majd az út. Dugóban például nekem mindig nyitva a naptáram, bekapcsolom a kihangosítót, és intézem az ügyeimet, rádiót hallgatok, vagy ha velem vannak a lányok, akkor velük foglalkozom. Autópályán persze egészen más a helyzet, mert akkor a gyorsabb tempót élvezem - magyarázta.

Harsányi Levente szintén korán megszerezte a jogosítványát, és kétgyermekes apukaként most már elsősorban a biztonságot és a kényelmet tartja szem előtt.

- Ma már úgy választok autót, hogy először a hátsó ülést nézem meg, hogy a gyerekek elférjenek. Utána jön csak a vezetőülés, ahol számomra a legfontosabb a kényelem - mesélte tapasztalatait a műsorvezető, aki már a középiskolában is alig várta, hogy volán mögé üljön.

- Harmadikos koromban, éppen bizonyítványosztás előtt kaptam kézhez a jogsit. Amikor suli után az osztálytársaim elindultak a metróhoz, a buszhoz vagy a villamoshoz, én csak lazán megcsörgettem a kocsikulcsot, hogy nálam van még néhány hely - emlékezett vissza nevetve a műsorvezető, aki azonnal belevetette magát a vezetés örömeibe.

- Beültünk nagyapám öreg autójába, vagy a Balatonra, vagy a város központi helyeire mentünk a haverokkal. Lehúzott ablakkal, tomboló zene mellett szeltük az utakat. Megvalósult, amire évekig kiéhezve vártunk, és ez nagyon nagy élmény volt - tette hozzá.

A tervek szerint a Wallis Motor Pest Kft új márkakereskedése szeptember 22-én nyílik meg az ügyfelek előtt. 

Ezt is szeretjük