A nézők szeme láttára lett rosszul! Az RTL sztárját az intenzívre szállították
A részletek
A ValóVilág 7 szereplője kénytelen feladni a versenyt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A nézők ugyan nem szavazták ki, VV Macinak mégis búcsút kell vennie a ValóVilágtól.

Az RTL II valóságshow-jának szereplője rosszul lett, és olyan erős fájdalmakkal küzdött, hogy a műsorból rögtön az intenzívre szállították.

A nézők szeme láttára lett rosszul

A nézők és a társai előtt eleinte titkolta, hogy nagy a baj, Dennisnek is azt mondta, csak a szokásos hasfájással küzd. A ValóVilág 7 szereplőjének vasárnap este aztán már olyan erős hasgörcsei voltak, hogy a kórházban, mégpedig az intenzíven kötött ki, mert a gyógyszer sem maradt meg benne. Tavaly már voltak hasonló tünetei, de azok csak hét óráig tartottak.

Hétfőn meglátogatta a valóságshow műsorvezetője, Istenes Bence is, aki rossz híreket kellett, hogy közöljön vele. A műsor készítői vasárnap este óta folyamatosan egyeztettek az orvosokkal, hogy a 33 éves fiatalember számára mi lenne a legjobb. 

- Elég sok vizsgálat vár még rád, ez egy hosszabb folyamat, elég sokáig itt kell lenned a kórházban, több hetet itt kell töltened. Ez azt jelenti, hogy nem tudod tovább folytatni a játékot, számodra ezen a ponton a ValóVilág 7 véget ért - tudatta vele Istenes a döntést.

- Azért vagyok mérges magamra, mert 12 éve erre vártam. Nekem ez több mint játék - reagálta sírva VV Maci.

Istenes Bence erre annyit tudott mondani, hogy ez már nem a játékról szól, hanem VV Maci életéről.

Fotó: RTLII/Bársony Bence, RTL II/ValóVilág7

Ezt is szeretjük