Az első ValóVilág szépséges Ágija volt: 44 éves korára ennyit változott

VV Ági külsőre ugyan szinte semmit sem változott, ma már távolról sem az a lány, akit a ValóVilágban megismert az ország.

VV Ági ma
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden túlzás nélkül, az első ValóVilág igazi szenzációnak számított, annyira úttörő formátum volt, hogy mindenkit érdekelt az országban a villalakók élete, akik hirtelen a legnagyobb sztárok lettek Magyarországon. Az első szezonban nem csak Majkát vagy Okit ismerte meg mindenki, VV Ági lett az évad szépsége.

Érdekesség, hogy nem is ő jelentkezett a realitybe, benne volt a csatorna castingadatbázisában, a készítők hívták fel, hogy érdekelné-e a szereplés.

VV Ági ma

Igent mondott, de azzal a gyorsan jött ismertséggel nem tudott mit kezdeni, amit a valóságshow után tapasztalt. Zavarta, hogy teljesítmény nélkül szerepel a címlapokon, így egyetemre ment, két diplomát szerzett.

vv-ági-2
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

Manapság ritkán szerepel a nyilvánosság előtt - ennek főként az az oka, hogy nem Magyarországon él, 11 évvel ezelőtt költözött Angliába. Sikeres újságíróként számolta fel az itthoni életét, hogy kisfiával külföldön kezdjen új fejezetet.

- Olyan lehetőség jött az életembe, ami egy írónak csak egyszer jön. Kimentem egy sajtótájékoztatóra, ott találkoztam egy nagy kiadóvállalat vezetőjével. Beszélgettem vele tíz percet, majd azt mondta, most indul a digitális részleg, gyere hozzánk dolgozni - emlékezett vissza a Palikék Világa by Manna vendégeként. 

vv-ági-1
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

Kint is elvégzett egy újságírói tanfolyamot, olyan lapoknál dolgozott, mint a Daily Express és a Daily Star. Jelenleg íróként dolgozik, mindamellett, hogy hat éve marketingvezetőként dolgozik, egy nagy amerikai cég három piacát viszi. 

Ami a külsőségeket illeti, 44 évesen, mintha nem is változott volna. Még Palik Lászlóék is megjegyezték, hihetetlen, hogy nem fog rajta az idő.

VV Györgyusz a Való Világ1 szőke bombázója volt: 50 évesen így néz ki

VV Györgyusz a Való Világ első évada után nem sokkal eltűnt a rivaldafényből.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: RTL/ValóVilág

Ezt is szeretjük