Tragikus események a TV2 sztárjának új műsorában

Ma este lesz először látható

Indul Vujity Tvrutko új műsora a PRO4-en, de a SportKlub is újít.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ma este új riportműsorral jelentkezik a PRO4-en Vujity Tvrutko. A TV2 csoport új, saját gyártású műsora, a Tvrtko szerint a világ minden szombaton, hét órától valódi kalandokkal, titkokkal és hétköznapi hősökkel várja a nézőket.

A Naplók és a Mokka műsorvezetője a produkció készítésének minden egyes fázisában részt vett, ezért duplán izgatott a fogadtatás miatt.

Tvrtko szerint a világ

- Szalay Ádám főszerkesztő barátommal közösen álmodtuk meg ezt a műsort. Minden adás egy-egy téma köré épül, a forgatott anyagokat a stúdióba meghívott vendégekkel beszéljük meg. Itt nem lesznek kamucelebek, értékes, hétköznapi hősöket mutatunk be, olyanokat, akiknek a története adhat valamit a nézők számára - mondta Vujity Tvrtko.

Az első adás témájául az a szomorú apropó szolgált, hogy Magyarország az elmúlt 13 évben kilenc válogatott szintű sportolót veszített el. Hihetetlen, de a csapatok, amelyekben versenyeztek, a tragikus eseményt követő első meccsüket rendre megnyerték - akkor is, ha jóval esélytelenebbek voltak.

- Ez egyfajta irracionalitás, aminek racionális hátteret próbálunk adni. Ott lesz Pálinger Katalin, aki elmondja, milyen volt a Kulcsár Anita halála utáni meccs, és Mocsai Lajos, aki elárulja, mit mondott az öltözőben Marian Cozma halála után, hogy hogyan nyerték meg azt a meccset iszonyatos nyomás alatt - ígéri a beharangozóban a műsorvezető.

Tonic a SportKlubon

A SportKlub is újít: a csatorna mától szombat délelőttönként különleges életmódmagazinnal jelentkezik.

A Tonic című műsorban Sándor Orsi különböző sportokat próbál ki azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a nézők is kedvet kapjanak egy kis mozgáshoz. Emellett bepillantást nyerhetnek a legnevesebb sportolók életébe: ők vajon hogyan tartják magukat formában?

A műsor megmutatja, hogyan étkezzünk a lehető legegészségesebben, ám mégis ízletesen, a hölgy nézők pedig a legújabb szépségápolási praktikákkal is megismerkedhetnek.

- Az életmódmagazin igazán testhezálló feladat számomra. Az egyetemen testnevelés-rekreáció szakon végeztem, magam is egészségtudatosan élek. Odafigyelek arra, hogy mit és mennyit eszem, és rendszeresen sportolok  - mesélte a csinos tévés.

Fotó: TV2 Sajtószoba, Sportklub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük