Sztárpárok a 2012-es VIVA Cometen
Számos fiatal hazai sztárpár tette tiszteletét a 2012-es VIVA Comet-díjátadón.

Dia

 	Balogh Edina és férje 	Balogh Edina természetesen férjével jelent meg a VIVA Cometen. A friss házasokról lerítt, mennyire boldogok egymás mellett. A Barátok közt színésznője szűk, pánt nélküli kis feketéjéhez piros retikült és magassarkú szandált választott.

Balogh Edina és férje

Balogh Edina természetesen férjével jelent meg a VIVA Cometen. A friss házasokról lerítt, mennyire boldogok egymás mellett. A Barátok közt színésznője szűk, pánt nélküli kis feketéjéhez piros retikült és magassarkú szandált választott.

Dia

 	Tóth Gabi és barátja 	Tóth Gabi egy szűk szabású fekete miniruhában és tűsarkú bokacsizmában lépett a vörös szőnyegre a focista Rasztovics Dávid oldalán, aki farmernadrágot és farmerkabátot húzott fehér ingjéhez.

Tóth Gabi és barátja

Tóth Gabi egy szűk szabású fekete miniruhában és tűsarkú bokacsizmában lépett a vörös szőnyegre a focista Rasztovics Dávid oldalán, aki farmernadrágot és farmerkabátot húzott fehér ingjéhez.

Dia

 	Lola és Brash Bence 	Lola aszimmetrikus fekete ruhába bújt, amelyet a földet söprő fehér sallangok tettek dívássá. Párja, Brash Bence sportosra vette a figurát. 	Kapcsolódó cikk: 	Nem zavartatták magukat! A két magyar sztár a kamerák előtt esett egymásnak » 	 

Lola és Brash Bence

Lola aszimmetrikus fekete ruhába bújt, amelyet a földet söprő fehér sallangok tettek dívássá. Párja, Brash Bence sportosra vette a figurát.

Kapcsolódó cikk:
Nem zavartatták magukat! A két magyar sztár a kamerák előtt esett egymásnak »
 

Dia

 	Baronits Gábor és barátnője 	Baronits Gábor színész barátnőjével érkezett. Alexandra egy barackszínű, rövid selyemruhát, míg a Jóban Rosszban fiatal sztárja farmert, fehér inget és barna zakót viselt.

Baronits Gábor és barátnője

Baronits Gábor színész barátnőjével érkezett. Alexandra egy barackszínű, rövid selyemruhát, míg a Jóban Rosszban fiatal sztárja farmert, fehér inget és barna zakót viselt.

Dia

 	Fenyő Iván és barátnője 	Fenyő Iván színész farmerjéhez kék inget, világos színű zakót húzott, míg barátnője zöldes színekben játszó nyári ruhában jelent meg. 	Kapcsolódó cikk: 	Mivel vette le a lábáról? Új szerelme teljesen megváltoztatta a magyar sármőrt »

Fenyő Iván és barátnője

Fenyő Iván színész farmerjéhez kék inget, világos színű zakót húzott, míg barátnője zöldes színekben játszó nyári ruhában jelent meg.

Kapcsolódó cikk:
Mivel vette le a lábáról? Új szerelme teljesen megváltoztatta a magyar sármőrt »

Dia

 	Nagy Adrienn és Nagy Kristóf Bozont 	A 2012-es Megasztár szerelmespárja is megjelent a VIVA Comet vörös szőnyegén: Nagy Adrienn fekete miniruhában, Nagy Kristóf Bozont piros színekben domináló bohókás öltözetben. 	Kapcsolódó cikk: 	Fotó! A magyar énekesnő áttetsző lepelben állt a kamerák elé »

Nagy Adrienn és Nagy Kristóf Bozont

A 2012-es Megasztár szerelmespárja is megjelent a VIVA Comet vörös szőnyegén: Nagy Adrienn fekete miniruhában, Nagy Kristóf Bozont piros színekben domináló bohókás öltözetben.

Kapcsolódó cikk:
Fotó! A magyar énekesnő áttetsző lepelben állt a kamerák elé »

Dia

 	Puskás Peti és barátnője 	Puskás Peti, a Megasztár 3-mal ismertté vált énekes és színész ennek a gyönyörű szőke lánynak az oldalán lépett a vörös szőnyegre, aki rozsdaszínű ruhájában nem rejtegette karcsú alakját.

Puskás Peti és barátnője

Puskás Peti, a Megasztár 3-mal ismertté vált énekes és színész ennek a gyönyörű szőke lánynak az oldalán lépett a vörös szőnyegre, aki rozsdaszínű ruhájában nem rejtegette karcsú alakját.

Dia

 	Verrasztó Evelyn és Dombi Rudolf 	Verrasztó Evelyn Puzsér Róberttel adta át Tóth Gabinak A legjobb női előadóhoz címzett gömböt. A kis feketébe öltözött  úszónő a gálára természetesen  párjával, Dombi Rudolf kajakozóval érkezett. 	Kapcsolódó cikk: 	Csak úgy süt róluk a szerelem! Így jött össze kedvesével a magyar kajakos »

Verrasztó Evelyn és Dombi Rudolf

Verrasztó Evelyn Puzsér Róberttel adta át Tóth Gabinak A legjobb női előadóhoz címzett gömböt. A kis feketébe öltözött  úszónő a gálára természetesen  párjával, Dombi Rudolf kajakozóval érkezett.

Kapcsolódó cikk:
Csak úgy süt róluk a szerelem! Így jött össze kedvesével a magyar kajakos »

Dia


            	Rubint Réka és Schobert Norbi
            	Rubint Réka egy nőies idomait kihangsúlyozó, rózsaszín mintákkal díszített zöld miniruhát húzott, amihez pink fülbevalót és tűsarkút, valamint egy aranyszínű retikült választott. Férje csak alul volt elegáns, felülre inkább egy kényelmes pólót húzott.

Rubint Réka és Schobert Norbi

Rubint Réka egy nőies idomait kihangsúlyozó, rózsaszín mintákkal díszített zöld miniruhát húzott, amihez pink fülbevalót és tűsarkút, valamint egy aranyszínű retikült választott. Férje csak alul volt elegáns, felülre inkább egy kényelmes pólót húzott.

Fotó: Redlemon
Ezt is szeretjük
Fotó: