Vitray Tamáshoz mentőt kellett hívnia feleségének: „Ömlött a vér a fejéből”

Vitray Tamást mentő vitte kórházba, miután felesége vérző fejjel talált rá otthonukban.

Vitray Tamást kórházba szállították
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vitray Tamást fejsérüléssel szállították kórházba, sebét végül öt öltéssel varrták össze.

Vitray Tamást kórházba szállították

A 91 éves Vitray Tamás és 36 évvel fiatalabb felesége, Vitray-Ivens Éva a hot! magazinnak beszéltek először arról, hogy a legendás riportert egy hete mentő vitte kórházba, miután otthonában elesett, és a könyvespolc széle öt centiméteres vágást ejtett a fején. 

- Én berohantam, ő éppen tápászkodott, és akkor láttam, hogy jócskán ömlik a fejéből a vér. Bizony mentőt hívtam. A kórházban két tetanuszinjekció és öt öltés volt a jutalma - mesélte a hetilapnak a feleség. 

Kiderült az is, hogy éppen a napokban kapott meghívást Vitray Tamás egy tévéműsorba, azonban úgy döntött, sérülése miatt inkább lemondja a szereplést, sőt még egy humoros megjegyzést is hozzáfűzött:

- Meghívást kaptam egy műsorba, és le akartam mondani, hogy ne kelljen így mutatkoznom. Nehogy már a kötés láttán azt higgyék a nézők, hogy a maradék agyamat távolították el.

Vitray Tamás elmondta, felesége odaadóan vigyáz rá, sőt néha túlságosan is aggódik, de mindentől függetlenül örül az ilyen fokú törődésnek. 

- Éva olyan mértékig vigyáz rám, hogy csak nehezen tudom elhitetni vele, hogy még be tudok szállni az autóba, meg ki is belőle, és el is tudom vezetni, ha kell. Nem kell engem pátyolgatni, de azért megsúgom: gyakorta jólesik - vallotta be. 

Vitray Tamás gyönyörű unokája első gyermekét várja: Anna 26 évesen lesz édesanya

Vitray Tamás unokája első gyermekét hordja a szíve alatt. Anna a babavárásról és kedveséről is mesélt a ritka interjúban.

Elolvasom

Cover-fotó: MTI/Czimbal Gyula

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük