A várandós magyar műsorvezető a koronavírus miatt elbúcsúzott a nézőktől
Virág Anita bizonytalan ideig nem lesz a hatoslottó-sorsolás háziasszonya.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy arról már hírt adtunk, babát vár az Ötöslottó és a Hatoslottó sorsolásának egy-egy műsorvezetője: a szombati, zenés előadókkal tarkított Ötöslottó, Luxor, Joker, Kenó és Skandináv lottó sorsolásának Mák Kata az egyik háziasszonya, aki második gyermekét várja, és már a harmadik trimeszterben van. 

A vasárnapi Hatoslottó sorsolásának Marczali László és Király Viktor felesége, Virág Anita a házigazdája - utóbbi most először várandós.

Virág Anita búcsút intett a Hatoslottónak

Január elején derült ki, hogy Király Viktor és Virág Anita titokban összeházasodtak, ráadásul a gyönyörű modell és tévés első gyermekükkel a szíve alatt állt az oltár elé, így a Király család öröme határtalan. A babát nyár elejére várják. 

A koronavírus miatt kialakult rendkívüli helyzet egyik óvintézkedéseként Király Anita hamarabb kényszerült elbúcsúzni a nézőktől, bizonytalan időre búcsút int a képernyőnek. 

"Szerintem sejtitek, de azért gondoltam kiteszem: beláthatatlan ideig nem fogtok látni a Duna TV képernyőjén a hatoslottó-sorsoláson. Kismamaként sem én, sem a Szerencsejáték Zrt.  nem szeretné kockáztatni az egészségem. Bízom benne , hogy hamarosan az én kezeimből fogjátok újra látni a nyerőszámokat. Marczali László, tarts ki nélkülem, biztos nagyon fogok hiányozni (haha), itthonról foglak követni Titeket" - írta az Instagram-oldalán. 

A cikk az ajánló után folytatódik

"Az egész lottósorsolás hiányos lesz nélküled! De fő a biztonság! És hamarosan újra ott leszel! És én meg végre lottózni fogok. Szeretlek baba!" - kommentelte férje, Király Viktor. 

A fotómontázst Marczali László is megosztotta azzal, hogy "Virág Anita az egészségügyi helyzet miatt korábban kezdi szülési szabadságát. A döntés a Baba és Anita egészségét védi. Vigyázzatok magatokra és nagyon várunk vissza!"

A műsorvezető kolléganője posztja alatt is írt egy szívhez szóló kommentet: "Drága Virág Anita, első a Te és a Baba biztonsága! És igen, már most hiányzol!!"

Király Viktor és Anita titkos esküvője

Király Viktor és Virág Anita téli esküvőjén minden olyan volt, mint amilyennek megálmodták, még a nap is kisütött Balatonfüreden, amikor örök hűséget fogadtak egymásnak. Nem akartak nagy lagzit, a szűk család és a baráti kör negyven főt tett ki.

Ezt is szeretjük