Fotók! Íme, a legszexisebb hazai amerikaifocis, Veréb Zsolt
Bár közel sem olyan népszerű, mint a hagyományos futball, azért van mit nézni az amerikaifoci-meccseken.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A pasik számára a mérkőzés: küzdelem annak eldöntésére, ki lesz a jobb csapat. Ők tehát azt bámulják guvadó szemekkel, vajon ki és hogyan is dobja azt a bizonyos tojás alakú labdát.


A csajoknak ellenben a mérkőzés: vadászat a legalfább alfa-hímre. Ők általában nem a meccs szelleméért tülekednek a lelátókon, sokkal inkább az izmos férfitestek vonzzák sóvár tekintetüket.

Egyelőre azonban a magyar amerikaifoci-csapatoknak nem csapnak nagy hírverést, így aztán a lelkes hölgyek nem is igazán tudják, milyen tuti pasik látványáról maradnak le.

Hát, hogy pótoljuk a pótolnivalót, íme, egy igazán belevaló tehenészlegény, jobban mondva cowboy a magyar kínálatból, aki bebizonyítja, vannak még belevaló pasik a metroszexuális fiúkák korában is.

Egy herceg fehér mezben

Veréb Zsolt igazi macsó, annak minden klasszikus jó tulajdonságával, amit csak egy nő kívánhat magának: laza, hűséges, megbízható, ráadásul antialkoholista lévén attól sem kell tartani, hogy a kosztpénzt sörre költi.

A 33 éves sportoló gyermekkora óta fontosnak tartja a testmozgást, alig volt nyolc éves, amikor beleszeretett a lovaglásba.

Aztán a sors úgy hozta, hogy igazi cowboy lehetett belőle, hiszen szerződtették a Budapest Cowboys csapatába, ahol jelenleg a wild receiver, vagyis elkapó szerepét tölti be, de ő az egyik csapatkapitány is.

Amikor pedig nem kapkodja vadul azt a bizonyos labdát, akkor elmerül a nyolcvanas-kilencvenes évek diszkózenéjében vagy sokadszorra is végigizgulja Denzel Washington kálváriáját a Tűzben edzett férfi című akciódrámában.

Bizonyára ezek után már csak egy kérdés életbevágó a kíváncsi hölgyek számára: vajon lehet-e esélyük a sármos izompacsirtánál? Nos, amennyire tudjuk, igen, és ami még jobb hír, a férfiúnak nincsenek kiszínezett ideálképek a fejében, így bárkit el tud képzelni párjául.

Feltéve persze, hogy fellobban az a mindent eldöntő szikra. Egyszóval, hölgyeim, bájat vagy legalább az öngyújtót elő!

Ezt is szeretjük