Veréb Tamás az első válogatón kiesett A Dalból - Megdöbbent, mennyire lepontozták

Veréb Tamás, a rajongói és több kollégája is meglepődött, hogy A Dal legelső válogatójában kiesett.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Veréb Tamás rengeteg üzenetet kapott A Dal eső válogatójában való szereplése után: sokan írták, mennyire szerették a Miénk volt a Világ dalt, amellyel a műsorban szerepelt, és nem értik, miért pontozta le a zsűri. 

Az énekes azt írta közösségi oldalán, furcsán érzi magát, ő sem érti a történteket, hogy miután a zsűri dicsérte, miért adtak neki olyan alacsony pontszámokat, hogy végül kiesett a műsorból. Rengeteg energiát fektettek a produkcióba a hangszereléstől a színpadi megjelenésig.

Veréb Tamás kiesett A Dalból

A 26 éves sztár a posztjában bevallotta, nem álmodott arról, hogy megnyeri A Dal 2021-es évadát, és a kiesés ellenére büszke a produkcióra, továbbá köszöni a zsűrinek, hogy kiemelte a felkészült éneklést. 

"Tudom, hogy ez egy "verseny", ahol a zsűri megfogalmazza a saját szubjektív véleményét egy produkcióról, ezt természetesen el is fogadom, hiszen ez a dolguk. Ráadásul sokszor piszok nehéz helyt állni egy ilyen helyzetben. Csak azért állok értetlenül, hiszen a dalom szinte csak pozitív kritikát kapott ("kiváló hangszerelés", "újító refrén", "dalszöveg") majd jöttek a pontok...

Nagyon büszke vagyok a tegnapi produkcióra! Köszönöm, hogy ennyien visszajeleztetek, mind a szakmából, mind a közönségből. Úgy tűnik, fiatal előadóként most úttörője lehetek egy olyan helyzetnek, a zenémet képviselve, ami megmutatja, hogy nem mindig a megszokott utat kell járni, hanem vállalni önmagunkat, hiszen abban van a lehetőség a fejlődésre. Példaképeim nyomán, néhány éve úgy döntöttem, hogy saját üzeneteket fogok megfogalmazni a zenémen és a szövegeimen keresztül, megpróbálva azt a bizonyos 'mércét' tartani, de őszintének, igazinak is maradni. Szerintem ez sikerült ebben a dalban és én ezért boldog vagyok" - fogalmazta meg gondolatait az Instagram-oldalán.

A cikk az ajánló után folytatódik

- A zenei ízlés szubjektív, de ahogy te énekelsz, barátom, az nem az! Fantasztikus vagy - dicsérte a produkciója után kollégája, Freddie, A Dal műsorvezetője. 

Mező Misi azt mondta, az aznapi mezőny egyik legkomolyabb énekesét hallhatták. A musical világából jött, mégis olyan szinten énekli a popot, hogy leesik az ember feje. Azt is hozzátette, hogy a szám zenei producerének csillagos ötöst adna. Érdekesnek találta, hogy a dalban nem hangzott el refrén, mégis működött. 

Ferenczi Györgyöt a dal annyira nem nyűgözte le, olyan volt számára, mintha Veréb Tamás más dalát adta volna el a kiváló éneklésével, ami szerinte amúgy csillagos 12 volt, ilyet ritkán hall az ember. Vincze Lilla is egyetértett vele. 

Végül Nagy Feró 8, Vincze Lilla 6, Mező Misi 7, Ferenczi György 6 pontot adott neki, vagyis összesen 27 pontot kapott, amivel nem jutott tovább A Dalban. 

vereb-tamas-a-dal2
Fotó: MTVA/Kaszner Nikolett

Veréb Tamást több kollégája is dicsérte a posztra írt hozzászólásokban. Horváth Tomi: "Magyarország egyik ékköve ott van a torkodban és a lelkedben. 1 percig sem lepődnék meg, ha éppen egy amerikai tehetségkutató verseny döntőjében látnálak... Mert világszínvonal, amit te művelsz..."

"Imádtam a dalt, az előadást! Az egész szuper volt! Én se szeretnék teljesen belefolyni, majd privátban leírom! De szerintem az, amit csináltál/csináltatok az 1000% volt! És egyáltalán nem értek egyet a végeredménnyel! Nem baj! Nyomjad még, mert jó vagy! Én támogatom!(szerény vélemény)" - olvasható Király Viktor véleménye.

vereb-tamas-a-dal
Fotó: MTVA/Kaszner Nikolett

Veréb Tamás kiesésének az is ad egy keserű utóízt, hogy pont A Dalra való felkészülés és szereplés miatt nem tudta vállalni, hogy továbbra is ő játssza a Barátok köztben Csongor szerepét, így azt Kocsis Dénes vette át, akivel a Budapesti Operettszínházban is többször alakították már ugyanazokat a szerepeket váltásban.

- A zenei munkáim és elsősorban A Dal miatt nem tudtam volna vállalni a forgatást, így alakult, hogy végül Dénes kapta meg a szerepet. A mi kis országunkban kevés a fiatal énekes-színész, így nem meglepő, hogy folyamatosan úgy alakul, hogy ugyanazokat a szerepeket alakítjuk - mesélte Veréb Tamás múlt héten a Blikknek

Pápai Joci lánya, Hanna

Pápai Joci mai szemmel fiatalon, a húszas évei elején lett édesapa, így a 39 éves sztár ma már egy tinédzser lány és egy kamasz fiú édesapja. Elsőszülött gyermeke, Hanna 2021. január 10-én ünnepelte a 16. születésnapját. Az énekes a közösségi oldalán megható szavakkal köszöntötte fel. 

Ezt is szeretjük