Vasvári Vivi káromkodva mondta a magáét - Csaláson kapták a Farm ellenfél játékosát
A Farm VIP első napján egymásnak ugrottak a sárga és a piros csapat tagjai.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasárnap este elindult a TV2 új kalandrealityje, a Farm VIP, és az ellenfél csapattagok már az első játéknapon csúnyán összekaptak. 

A műsorban 14 híresség vállalkozott arra, hogy két hétfős csapatra bontva áram, csapvíz, nagybevásárlás, telefon és egyéb technikai eszközök nélkül, különböző feladatokat teljesítve bizonyítsa rátermettségét egy vidéki birtokon.

Vasvári Vivien Sebők Vili csalásáról

Az egyik feladat során két-két csapattagnak bekötött szemmel kellett teljesítenie feladatokat egy akadálypályán. A piros csapat végig előnyben volt, aztán az utolsó körnél a sárga páros besprintelt a célba. A piros csapat tagjai már az utolsó körnél azt kiabálták, hogy a sárga csapat egyik tagja, Sebők Vili csalt, és emellett a játék végeztével is kitartottak: míg a válogatott labdarúgó az előző körökben csak bukdácsolt társával, az utolsónál olyan gyorsan futott, hogy biztosan kilátott a szemfedő alól. 

sebok-vili
Fotó: TV2

- Mi megóvjuk. Végigfutottál, tehát csaltál. Vakon nem lehet végigfutni - vágta oda neki Ambrus Attila, majd a piros csapat többi tagja is csalást kiáltott. 

- Három körig botladozol, b*** meg, három körig el sem találod, amit meg kell keresni, a negyediknél véletlenül végigfutsz, basszus, mintha kapuba futnál be. Hagyjuk már? - fakadt ki Vasvári Vivien

vasvari-vivi
Fotó: tv

- Én azt érzem, ez csalás volt, hogy Vili sprintelve, úgy ugorta át a szalmát, hogy még oda se ért, de már ugrott, nem is botlott bele. Mi vezettünk nagyon sokáig, és én észrevettem, ahonnantól ő látott, onnantól lehetett látni, hogy ez bunda - foglalta össze a szőke sztár a piros csapat véleményét Demcsák Zsuzsa kérdésére. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Mindenki egyenlő feltételekkel indult. A csalást szerettük volna kizárni. Ezért kérdezem: Vili, csaltál? - tette fel a kérdést a műsorvezető. 

- Nem. Ha csaltam volna, akkor ez látszott volna a kamerán - válaszolta a focista. 

- Hát látszott is! Istenem, focista - vágta rá a luxusfeleség. 

ambrus-attila
Fotó: TV2

- Én Vilit ismerem az újpesti sportmúltjából kifolyólag, és - amellett, hogy nagyon jó focista - világéletében egy óriási színész volt, mindig csinálta a színházat. Van egy olyan érzésem, hogy egy pici színház azért itt is beleszaladt. Én bárkivel merek fogadni, hogy 50 métert egyenesen bekötött szemmel nem lehet futni - mondta Ambrus Attila. 

- A lényeg az, hogy én nem csaltam. Amikor telt az idő, és ahogy mozogtam, picit följebb csúszott, picit alul kiláttam, ezt bevallhatom, de ezt nem nevezhetjük csalásnak. A csalás nem ez - vallotta be a kulisszák mögött Sebők Vili. 

Vasvári Vivien bikinis fotói

Vasvári Vivien itthon a Balaton szerelmese, a szőke sztárnak hajóvezetői engedélye is van, így a magyar tengeren általában egy jachton fotózkodik. Júliusban a külföldi nyaralást sem hagyta ki, párjával és gyerekeivel Spanyolországban lazított. Közös képeik nagy sikert arattak, amiben nagy szerepe van a sztár szexi bikinijének is. 

Ezt is szeretjük