"Ennyi van bennem!" Vastag Tomi végleg kiábrándult az X-Faktorból?
Vastag Tomi őszintén mesélt a párbajról és az érzéseiről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy fogynak a versenyzők az X-Faktorban, úgy élesedik a verseny a bentmaradottak között.

Persze nem ugranak egymás torkának, sőt, kimondottan bensőséges viszonyban vannak a tehetségkutató döntősei. Ugyanakkor természetesen mindannyian igyekeznek az élő show-k során olyan produkciót nyújtani, hogy minél több néző szavazzon rájuk, és ne kelljen párbajozóként még egyszer farkasszemet nézniük a közönséggel és a zsűritagokkal.

Beleadott apait-anyait

A legutóbbi adás során különösen drámaira sikeredett a párbaj, hiszen mind Shodeinde Dorka, mind pedig Vastag Tomi fergeteges második dala után a zsűri képtelen volt eldönteni, ki távozzon a műsorból.

Végül a közönségszavazatok alapján Shodeinde Dorkára esett a választás - ennek ellenére Vastag Tomit is megrázta a párbajhelyzet.

Mentora, Keresztes Ildikó az RTL Klub Reflektor magazinjában mesélte el, a 19 éves énekes mennyire elbizonytalanodott, és még saját tehetségét is megkérdőjelezte - ő azonban igyekezett helyretenni Tomi lelkét.

Szerencsére azért nem volt olyan tragikus a dolog, ráadásul az ifjabb Vastag testvér így utólag már örül, hogy megtapasztalta, milyen az, amikor az ember talán utoljára adhat számon tudásáról a nagyközönség előtt.

Visszatért az önbizalma

Mint a Fél Kettő műsorában bevallotta, a párbaj sok mindent megváltoztatott benne: ott és abban a néhány percben elfeledkezett arról, hogy egy műsor része, hogy a zsűritagok árgus szemekkel figyelik, és csak arra koncentrált, hogy minél többet átadjon magából.

itt van egy video

- Olyan voltam, mint egy üstökös, ami repül, és közben lehullanak róla a rétegek. Amikor kijöttem a színpadra, a lelkem minden darabját otthagytam. Ennyi volt bennem 19 évesen, ez voltam én - fogalmazta meg érzéseit a tehetség.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy innentől semmi újat nem fog tudni mutatni a rajongóinak, sőt! Tomi kifejezetten fontosnak tartja, hogy minden élő műsorra egy addig ismeretlen oldalát villantsa meg.

Úgy érzi, új lendületet kapott azáltal, hogy a nézők szeretik, ráadásul a párbajdalát több zsűritag is dicsérte, pedig előtte kapott hideget-meleget is az Uptown Girl kicsit nyögvenyelős előadására.

Az pedig, hogy 19 éves, legfeljebb azért jelent hátrányt számára, mert nincs olyan színpadi és éneklési rutinja, mint többeknek a csapatból, de attól még ugyanolyan komolyan veszi a megmérettetést, mint mindannyian.

Hogy mire lesz ez elég, és valóban ő lesz-e a műsor következő kiesője, ahogy többen pedzegetik vagy ismét szárnyalni fog, az hamarosan kiderül.

Fotó: sajtóklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük