Féltékeny bátyja sikerére? Vastag Tomi őszintén mesélt a párbajról
Vastag Tomi és bátyja, Csaba az X-Faktor legutóbbi adásában kényszerültek párbajra, Tomi vesztett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az X-Faktor nyolcadik élő adásában történelmi pillanatnak lehettek szemtanúi a nézők, hiszen a tehetségkutató történetében először egy testvérpár kényszerült párbajozni egymással.

A nézői szavazatok alapján ugyanis Vastag Csaba és öccse, Vastag Tomi kapták a legkevesebb voksot, így nekik kellett harmadszor is a színpadra állniuk - mivel ebben a fordulóban már két kötelező dalt adtak elő a sztárjelöltek.

Így volt a legjobb!

És amint azt már az X-Faktor rajongói jól tudják, a zsűri végül, Keresztes Ildikó kivételével, amellett döntött, hogy Csaba folytassa a műsort.

Miután utolsóként Malek Miklós is elmondta a véleményét, a könnyekig megható dolog történt: míg a kieső Tomi megkönnyebbülten mosolygott a közönségre, bátyja nem bírta tovább a feszültséget, és zokogva öccse vállára borult.

Hogy milyen érzések kavarogtak a vesztesben, és mit gondol bátyja továbbjutásáról - nos, mindezekről a mai Reggeliben mesélt a 19 éves Vastag Tomi.

Mint elmondta, igazából a lelke mélyén már várta ezt a pillanatot, hiszen tudta, a bátyjáéval hasonló a szavazóbázisa, tehát nagy esély volt arra, hogy egyszer ők ketten állnak majd szemben egymással párbajozóként.

Kettőjükért versenyez

Nem véletlenül emlegette korábban többször is Csaba, hogy fogalma sincs, képes lesz-e az öccse ellen a színpadra állni. Ám amikor előállt a helyzet, mindkét Vastag testvér úgy vélte, rajongóikkal nem tehetik meg, hogy feladják. Mindenesetre egy pillanatig nem érezték, hogy ellenfelek lennének, sokkal inkább egymásért énekeltek.

itt van egy video

- Szerintem a párbaj szó nem is nagyon jó szó erre, azt gondolom, elérkeztünk a műsorban arra a pontra, ahol már mindnyájan nyertünk. És ennél szebb búcsút, hogy a saját testvéremmel búcsúzhattam, el sem tudtam volna képzelni - ismerte el Tomi.

Azt is elárulta, egyáltalán nem féltékeny a bátyja sikerére, sőt! Szíve szerint négy igen szavazattal juttatta volna tovább Csabát a következő fordulóba.

És hogy Csaba azóta feldolgozta-e már szeretett öccse kiesését? Tomi elmesélte, sokat beszélgettek erről a bátyjával, aki elhatározta, a jövőben még eltökéltebben áll majd a közönség elé, hiszen most már kettejük helyett szeretné megmutatni, mit tudnak a Vastag fiúk.

Tomi pedig minden erejével a félévi vizsgáira koncentrál, ugyanakkor a műsor megerősítette benne, van keresnivalója a pályán, így semmiképpen sem szeretne felhagyni az énekléssel.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük