Egyéjszakás kalandokra vágyik? Vastag Tamás meglepő vallomást tett
Vastag Tamás saját bevallása szerint mostanra kiélte magát, a hölgyek helyett pedig feladataira koncentrál.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

19 évesen ismerte meg a nevét az egész ország, lányok százai hevernek a lába előtt, Vastag Tamás mégis úgy döntött, hogy egyelőre leáll a csajozással, derült ki a Bors pénteki számából.

Az X-Faktor sármos felfedezettje azt nyilatkozta, hogy elsősorban a teljesítményével szeretne elismerést kivívni, és a fiatalok példaképe szeretne lenni, ebbe pedig véleménye szerint nem igazán fér bele a lányok hajkurászása.

Belement durva dolgokba is

Vastag Csaba öccse szerdán este kecskeméti koncertje után adott interjút, minek során meg sem próbálta eltitkolni, hogy az RTL Klub tehetségkutató műsora előtt és elején bizony belement durva dolgokba is.

Azt, hogy ez pontosan mit is takar, talán szemérmességből nem árulta el, azt viszont hozzátette, hogy ezeknek a vad időknek már vége, mostanra ugyanis kiélte magát, és újabban inkább feladataira és kötelességeire koncentrál.

A fiatalabbik Vastag-fiú tehát egyedül él albérletében, ami pedig a hölgyrajongókat illeti, nem leplezte, hogy elfoglaltságai miatt esetleg csak egyéjszakás kalandokra lenne ideje, ám ő ilyesmire egyáltalán nem vágyik.

Élvezi a pörgést

- Ha kapcsolatban gondolkodunk, nálam csak a hosszútávú jöhet szóba. A rengeteg elfoglaltságom mellett viszont nem tudnék elég időt szánni rá - vallotta be január 25-én a Feminának a Corvin Bevásárlóközpont jégteraszának megnyitóján.

A tehetséges énekes hangot adott örömének is, miszerint egész életében ilyen pörgős életre vágyott, habár a fellépések alaposan lefárasztják, hiszen az is előfordul, hogy egyetlen éjszaka háromszor-négyszer is színpadra kell lépnie.

A fiatal kora ellenére meglepően érett és felelősségteljes fiatalember mellesleg most az érettségijére készül, és a napokban veszi fel majd első dalát, semmit sem siettet azonban, hiszen debütáló lemezét nem akarja összecsapni.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük