Féltették Vastag Csabától a 15 évvel fiatalabb párját: Evelin édesanyja ezért aggódott
Amikor Vastag Csaba párjának családja megtudta, hogy Evelin az énekessel jött össze, rögtön aggodalmukat fejezték ki.

vastag-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vastag Csaba májusban címlapfotóval hozta nyilvánosságra, hogy új párra lelt: akkor azt nyilatkozta, hogy 15 évvel fiatalabb kedvesével már össze is költöztek.

Az első találkozásukkor érezték, közük lesz egymáshoz. Minél több időt töltöttek együtt, annál világosabban látták, egymásnak teremtette őket a sors. Augusztusban az eljegyzésre is sort kerítettek.

Vastag Csaba párjának édesanyja

Bár látszólag minden simán ment előre a kapcsolatukban, a megismerkedésük korai szakaszában egy nehézség azért akadt. 

Evelin Zala megyéből származik, népes, tízgyermekes, konzervatív értékeket képviselő családból. Szerettei, különösen édesanyja, eleinte féltették az énekestől.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Egy pici községben, Galambokon nőttem fel. Anyukám kezdetben azt gondolta, hogy megégetem magam Csabival. Féltett a kapcsolattól, de szerencsére édesanyám aggodalma hiábavaló volt. Hamar rájött, hogy a vőlegényem érzelmei mélyek, és komolyan gondolja a közös jövőnket - mesélte a 25 éves nő a Meglepetés magazinnak.

vastag 1

Vastag Csaba Evelin által egy új családot is kapott. Szerelme anyukájával kifejezetten szoros kapcsolat alakult ki köztük. Nyáron együtt tettek el lekvárt, és az ünnepekre is közösen készülnek, hat kiló diót törtek fel és pucoltak meg hármasban.

- Igaz a mondás, hogy nézd meg az anyját, vedd el a lányát! Evelin anyukája olyan családi mintát és értékeket adott át a gyerekinek, amelyek számomra példaértékűek.

Vastag Csabáék eljegyzése

Vastag Csaba, amit csak lehetett, bedobott a lánykérésnél: szerenádot adott, rózsaszirmokat szóratott mindenhova, majd amikor feltette a nagy kérdést, csillagszórók villantak fel a háttérben.

Ezt is szeretjük