Ő Vastag Csaba tüneményes édesanyja: a 63 éves Márta ilyen fiatalos
Vastag Csaba és Márta között nagyon szoros a viszony.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vastag Csaba karrierje közel húsz éve kezdődött. 2001-ben volt első színházi munkája a Hair című musicalben, ezután a képernyőt kezdte ostromolni. Feltűnt a 2008-as Popdaráló című vetélkedőben a TV2-n, de az országos ismertséget a 2010-es X-Faktor hozta meg a számára. 

Az énekes azóta is a reflektorfényben éli az életét, rengeteg show-műsor van a háta mögött, azonban azt sosem felejti el, honnan jött.

Vastag Csaba és édesanyja

Veszprémben cseperedett fel két öccsével. Édesapja vegyészként, édesanyja tanárnőként dolgozott. Ugyan már jó ideje a fővárosban él, a szíve gyakorta visszahúzza gyermekkora helyszínére. Szüleivel is igyekszik minél sűrűbben találkozni, ami a távolság miatt nem mindig egyszerű.

- Háztól házig kereken száz kilométer az út, ami ugyan nem sok, de a mindennapos hazalátogatást lehetetlenné teszi. Megmondom őszintén, egyre többször szembesülök azzal az érzéssel, mennyire megnyugtató lenne, ha közelebb élnénk egymáshoz. Persze tudom, nem kell őket féltenem, mindketten egészséges, aktív életet élnek - mesélte a Bestnek 2020 decemberében.

Édesanyjával, a 63 éves Mártával is felhőtlen a viszonya. Ő nem az a fajta asszony, aki elvárja gyermekeitől, hogy mindennap pontban ugyanakkor hívják fel telefonon. A 38 éves sztár szerint kifejezetten laza anyuka, akivel mindent meg lehet osztani. Azt sem rejti véka alá, ha valami nem tetszik neki. Például szóvá tette fiának, ha az túlzásba vitte a bulizást, és fellépéseiről sem elfogultan alkot véleményt a férjével.

- Mindig őszinték vagyunk a fiunkkal. Legutóbb például a Sztárban Sztár alatt is elmondtuk a véleményünket, a jót és a rosszat is. Persze dönteni mindig neki kell. Minden adás után büszkék voltunk a teljesítményére, és gratuláltunk neki - árulta el Vastag Csaba anyukája.

Sztárok és édesanyjuk

Nem csak Vastag Csaba rajong az édesanyjáért. Képes összeállításunkban mutatjuk Dér Heni, Puskás Peti és Dallos Bogi anyukáját.

Ezt is szeretjük