Kipattant a titok! Párja nélkül tölti szabadidejét Várkonyi Andrea
Várkonyi Andrea férfias sportot választott magának, a tereprali lett legújabb hobbija.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 csinos híradósától, Várkonyi Andreától már megszoktuk, hogy minden este szebbnél szebb ruhákban, tökéletes sminkben és frizurával tűnik fel a képernyőn.

A hétköznapokban is természetes szépségéről és bájáról híres tévés azonban a közelmúltban egy meglepő szenvedélyéről rántotta le a leplet.

Férfias sportot választott

Andrea ugyanis a Hot magazinnak elárulta, hogy felettébb különös - és kicsit sem nőies - módon vezeti le a felgyülemlett stresszt. A törékeny híradós és sztármami kedvese, a rádiós fenegyerek Bochkor Gábor mellett szeretett bele a versenyzésbe.

A szőke szépség nem tagadja, hogy a cseppet sem veszélytelen terepralizás igazi férfias mulatság, ő mégis remekül érzi magát a rázós terepen. Hihetetlenül hangzik, de Andi zokszó nélkül tűri, ha árokba borulnak a járgánnyal, térdig sárban dagonyáznak, vagy a kocsiban viselt tűzálló ruhából csatakosan kerül ki.

Sőt, a csinos híradóst kifejezetten vonzza a kaland, a tájékozódás izgalma és a többnapos természetjárás. Saját bevallása szerint a verseny napjaiban nem is tud másra gondolni, csak a vezetésre. Ilyenkor még Gáborral és Nóri lányával is csak telefonon tartja a kapcsolatot.

Óvatos versenyző

Hogy mennyire komolyan veszi Andrea a Laklóth Aladár navigátorral közösen végigcsinált versenyeket, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a híradós már jó egy éve hódol ennek a különös szenvedélynek.

A 36 éves tévés nem tagadja, kezdetben nem vette őt komolyan a csak férfiakból álló ralicsapat, Andrea azonban bebizonyította, hogy van olyan belevaló és kitartó, mint bármelyik férfi versenyző.

A kérdés már csak az, hogy mit szól a veszélyes hobbihoz a kis Nóri és persze élete párja, Bochkor Gábor? Andrea szerint kedvese - érthető módon - aggódik érte, de megérti, milyen örömöt jelent neki az autóversenyzés.

- Sose próbált meg lebeszélni arról, hogy folytassam. Számára a repülés vált szenvedéllyé, így elég furán hangzana, ha nem értene egyet velem. Most vagyunk egálban - magyarázta Andrea a magazinnak.

A belevaló sztármami természetesen megérti szerettei aggódását, ezért nem keresi a veszélyt, ha nem muszáj. Saját bevallása szerint az autóban biztonságban érzi magát, és amúgy is működik benne a női előrelátás, óvatosság és az anyai felelősség.

Ezt is szeretjük