A híradót sem tudta vezetni! Várkonyi Andrea torkán egy hang sem jött ki
Várkonyi Andrea torkán ezért nem jött ki hang.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea olyan beteg, hogy kedden és szerdán a Tényeket sem tudta vezetni.

A TV2 csinos híradósát valószínűleg egész héten nélkülözniük kell a nézőknek.

A híradót sem tudta vezetni

"Úgy sajnálom, hogy nem lehettem Veletek tegnap a Tényekben de teljesen elment a hangom. Ma is totál némán ébredtem, valószínűleg lett egy jó kis gégegyulladásom. Úgyhogy a mai program tea, tea, tea és orvos, remélem, hogy talán estére legalább az adásra lesz újra hangom" - írta szerda reggel a Facebook-oldalán Várkonyi Andrea.

Hiába reménykedett, nem így lett, a Tények esti adása előtt fél órával arról számolt be, hogy nem lett jobban, beszélni sem tudott.

"Hát, nem lesz ebből Nekem Tények ma sem, de az orvosom szerint egész héten nem fogok tudni dolgozni, mert csúnya gégegyulladás ez és erős antibiotikum kell. Egy hang sem jön ki a torkomon" - olvasható.

Rajongói mindkét poszt alatt elhalmozták jókívánságokkal, és közölték, ugyan hiányozni fog nekik, de inkább a pihenésre koncentráljon, hogy mielőbb meggyógyulhasson.

"Aranyos és legszebb híradósunk, csak kíméletesen azzal a beteg gégével! Még akkor is, ha hiányzol nekünk! Tudjuk, hogy doki vagy, ezért az erőltetés következményeit ismered! Gyógyulj mielőbb, a mikrofon és mi is megvárunk" - nyugtatgatta egy úr.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük