Várkonyi Andi megszólalt kapcsolatáról Zsidróval: "Csak a legszűkebb környezetünk tudta, mi van közöttünk"
Várkonyi Andrea bővebben is beszélt Zsidró Tamással való kapcsolatról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn indultak meg a találgatások arról, vajon Vároknyi Andrea és Zsidró Tamás egy párt alkotnak-e. Mindez azután történt, hogy mindketten ugyanazt a fotót posztolták egy sejtelmes szöveggel. 

Kedden mindketten szűkszavúan nyilatkoztak, ma pedig a gyönyörű tévés kicsit többet is elárult a kapcsolatukról. 

Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás is megszólalt

"Szuszival és Nózival... Együtt" - Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás két szívvel a végén ugyanezt a szöveget írta a kutyáikat ábrázoló fotóhoz. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szuszival és Nózival...Együtt❤️❤️

Andrea Várkonyi (@varkonyiandrea_va) által megosztott bejegyzés,

A Blikk megkérdezte a sztárfodrászt, a fotó azt jelenti-e, hogy egy párt alkotnak.  

- Igen, a hír igaz. Valóban „barátkozunk”, nagyon jól alakulnak a dolgok, és reméljük, így is marad. Köszönjük szépen az érdeklődéseteket - válaszolta az 56 éves sztár a lapnak. 

- Köszönjük, jól vagyunk, reméljük, a továbbiakban is jól alakul a kapcsolatunk - zárta szűkszavúan rövidre a témát Várkonyi Andi.

A sztárfodrász régóta ismeri a 45 éves műsorvezetőt, közös a baráti társaságuk, a Micsoda Nők! és a Női Titkok Várkonyi Andinál című műsorban is gyakran szerepelt vendégként, legutóbb az ünnepi adásban. A napilapnak közeli ismerősök azt nyilatkozták, a két sztár közel két hónapja van együtt, és Zsidróval az elmúlt hetekben madarat lehetett fogatni, amikor összefutottak vele, csillogott a szeme, az arcára volt írva, milyen boldog. 

Várkonyi Andrea a Blikk mai számában kicsit bővebben beszélt a Zsidró Tamással való kapcsolatáról. 

Csak a legszűkebb környezetünk tudta, hogy mi is van köztünk.

Még a viszonylag közelebbi ismerőseink is csak néhány napja tudták meg ezt az egészet, amiben - azt gondolom - nincs is semmi izgi. Két felnőtt ember, aki már ismerte egymást amúgy is, egymásra talált. A jövőt meg senki, így mi sem tudhatjuk, csak remélhetjük - nyilatkozta a szőke sztár. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 2018 októberében jelentette be, hogy 12 év után különválnak útjaik, a nyár óta külön élnek, míg Zsidró Tamásról és Dobó Katáról tavaly októberben derült ki, hogy három év után szakítottak. A hírek szerint ők is már tavaly nyáron szétmentek. 

Magyar műsorvezetők smink nélkül

Nemcsak Várkonyi Andrea az egyetlen, aki bátran megmutatja a hétköznapi arcát a világnak. Képes összeállításunkban megnézheted őt és egykori TV2-s kolléganőit kifestve és smink nélkül.

Ezt is szeretjük