Várkonyi Andrea szerelmes fotója: Mészáros Lőrinctől ilyen gyönyörű ajándékot kapott az első házassági évfordulóra

Várkonyi Andrea az Instagramon mutatta meg, milyen ajándékkal lepte meg őt Mészáros Lőrinc az első házassági évfordulójukon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc 2021. szeptember 24-én az Alcsúti Arborétumban házasodtak össze. Nagy napjukról az egykori híradós osztott meg néhány fotót, de azóta a házaspár nem posztolt közös képet egészen mostanáig.

Szombaton ünnepelték első házassági évfordulójukat, Várkonyi Andrea pedig megmutatta, milyen ajándékkal lepte meg őt férje ezen a különleges napon.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc házassági évfordulója

Az Instagramon osztott meg egy képet, amiből kiderült, hogy az üzletember egy hatalmas, szív alakú rózsadobozzal kedveskedett neki. A vörös virágok között vajszínűek is láthatók a csokorban, melyek az 1-es számot formázzák meg, hiszen első házassági évfordulójukat ünnepelték. A fotón a szerelmesek keze a rózsákon pihen, és karikagyűrűjük is jól látszik.

Várkonyi Andrea egyébként már körülbelül másfél hete is mesélt a HOT! magazinnak arról, hogy mindketten izgatottan várták az első évfordulójukat. 

- Szerelemben, szeretetben élünk, és mindketten nagyon izgatottak vagyunk, mert közeleg a házassági évfordulónk - mondta, majd hozzátette:

- Azt kérte, hogy azon a hétvégén ne csináljak programot, tegyem magam szabaddá! Régebben nem nagyon tudott titkot tartani, de mostanra már belejött, úgyhogy valószínűleg tényleg csak aznap fogom megtudni, mivel készül. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az egykori híradós egyébként ritkán beszél a magánéletéről, és közös képeken is nagyon ritkán látni őket a férjével. Tavaly megjelent könyvében viszont még intim hálószobatitkokba is beavatta az olvasókat.

Várkonyi Andrea házasságáról árult el intim részleteket könyvében

Várkonyi Andrea És ezt lehet? - Jogod van jól lenni című könyvében többek között elárulta, milyen számára a férfias férfi, és hogy újdonsült férjéhez fogható párral még nem élt együtt. 

Ezt is szeretjük