Kiderült, Várkonyi Andrea miért távozott hirtelen a Life TV-től - Először beszélt róla
Várkonyi Andrea saját vállalatot alapított, ami reklámügynökségi tevékenységgel és filmgyártással is foglalkozik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea végre elárulta, mit csinál a jövőben, miután a Life TV-nél hirtelen és nem sokkal azután felmondott, hogy a csatorna új műsorvezetői gárdájának egyik vezető arcaként mutatták be. 

A HVG hetilap legújabb számában beszélt arról, mi volt az az új szakmai kihívás, amiért feladta műsorvezetői munkáját. 

Várkonyi Andrea ezért hagyta ott a Life TV-t

Várkonyi Andrea 17 év után mondott fel a TV2-nél, a csatornánál a munkaviszonya 2018. december 31-ével szűnt meg. 2019 őszén a Life TV-nél tért vissza a képernyőre. 2020. július 28-án kiderült, a csatorna csapatát azt követően is erősíti, hogy a májustól új vezérigazgató, Hajdú Péter megszüntette Női titkok Várkonyi Andinál című műsorát, illetve annak Férfi titkok változatát is.

varkonyi-andrea
Fotó: Life TV/Vajda Anita

Augusztus elején a csatorna bejelentette, hogy Várkonyi Andrea a Life TV augusztus 31-én startoló délutáni talkshow-ja, a Bréking egyik műsorvezetője lesz. Ezért is ért mindenkit váratlanul az augusztus közepi közlemény, miszerint a 45 éves sztár új szakmai kihívások elé néz, szeptember elsejével távozik a csatornától. Most kiderült, ez mit is jelent pontosan. 

A cikk az ajánló után folytatódik

"Várkonyi Andrea tízmillió forintos alaptőkével új vállalatot alapított reklámügynökségi tevékenységre és filmgyártásra" - írja a HVG.  

A lap érdeklődésére annyit közölt: a jövőben is televíziózással, kommunikációval, illetve tartalom- és műsorgyártással foglalkozik, amihez elkerülhetetlenné vált, hogy saját cégben folytassa a munkát azzal a stábbal, amellyel évek óta együtt dolgozik. A Whitedog Media Kft. másik tulajdonosa Gergely Judit, aki 2010-ben a TV2 Akadémiáján végzett.

Magyar műsorvezetők smink nélkül 

Ha nem szeretné, hogy az emberek felismerjék az utcán, akkor Várkonyi Andrea nem festi ki magát. Olykor még közösségi oldalaira is feltölt olyan felvételeket, amelyeken jól látszik, hogy egy gramm festéket sem visel. Képes összeállításunkban ismert műsorvezetőnőket láthatsz kifestve és smink nélkül.

Ezt is szeretjük