Várkonyi Andrea könyvet írt: a nőket biztatja, lépjenek ki a mérgező kapcsolatokból

Várkonyi Andrea a pszichológiai rendelésein tapasztaltakból írt könyvet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár már nincs képernyőn, Várkonyi Andrea így is sokat szerepel a hírekben. Miután kiderült, hogy egy párt alkot Mészáros Lőrinccel, rengeteg címlap foglalkozott vele, szeptember 24-én tartott esküvőjükről hetekig cikkeztek a lapok. 

Az Alcsúti Arborétumban fogadtak örök hűséget egymásnak, amit a biztonsági őrök szigorúan őriztek, így fotók egészen augusztus 27-ig nem láttak napvilágot, akkor az egykori híradós maga posztolta ki a közösségi oldalára, hogyan nézett ki menyasszonyként a vőlegénye oldalán.  

Várkonyi Andrea könyvet írt

Várkonyi Andrea most hamarosan megjelenő könyvéről adott hírt: november 11-én ünnepli a 47. születésnapját, a pszichológiai rendelésein tapasztaltak alapján összeálló kötet pár nappal később kerül a boltok polcaira. 

"Szeretnélek titeket és minden nőt meggyőzni arról: igen, lehet magad jól érezni, szabad magad előre sorolni, lehet változtatni" - írta posztjában.

A cikk az ajánló után folytatódik

"És ezt lehet? - Jogod van jól lenni" - ezt a címet kapta dr. Várkonyi Andrea 288 oldalas kötete, amelynek tartalmáról is tudhatunk egyet s más az ajánló alapján.

"Nőként ki mered-e mondani: jogom van jól érezni magam? Elég bátor vagy-e megismerni önmagadat? Észreveszed-e, ha egy helyzet nem visz előre téged, és tudsz-e új utat választani? Képes vagy-e kilépni mérgező kapcsolatokból, legyen szó bár családról, házasságról, munkahelyről, el tudod-e engedni a fájdalmas emlékeket az örömteli holnap kedvéért? Mered-e vállalni a döntés felelősségét, ha az életedről, a jövődről, a boldogságodról van szó?

Igen, képes vagy rá. Te is élhetsz szabadon, a saját értékeid szerint, egyenrangúként, olyan emberek között, akik építenek és támogatnak téged.

varkonyi-andrea
Fotó: FEM3

A nők nehezebben értik meg, hogy joguk van előre sorolni saját magukat. Én határozottan képviselem szakmailag is, magánemberként is azt, hogy a saját jóllétemnek muszáj borzasztóan fontosnak lennie. Már csak azért is, mert ha én jól vagyok, akkor körülöttem mindenki más is jól lesz" - írja Várkonyi Andrea, és erre biztat téged is. Megosztja veled magánemberként és pszichológusként szerzett saját tapasztalatait, hogy te is igennel válaszolhass a kérdésre: "És ezt lehet? Igen, lehet!"

Várkonyi Andrea és műsorvezetők smink nélkül

Várkonyi Andreával hétköznap gyakran előfordul, hogy smink nélkül jár, de egy forgatás más, ott mindenki a legjobb oldalát szeretné mutatni. Ha észrevétlen akar maradni az emberek között, nem festi magát, mert smink nélkül nem ismerik fel. Nem ő az egyetlen műsorvezető, aki bátran megmutatja, hogyan néz ki teljesen natúr arccal.

Ezt is szeretjük