Már 4 gyereke van! Így néz ki most a 2005-ös Megasztár felfedezettje
Lassan tíz éve, hogy megismertük a Megasztárban, azóta már négy gyermeke van Varga Ferinek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Ferit 2005-ben, a Megasztár harmadik szériájában ismerte meg az ország.

Varga Feri és Balássy Betty egy régi fotón
Karácsonykor készült családi kép

A TV2 tehetségkutatójának második helyezettje lett, és ő volt a legtovább versenyben maradt férfi előadó, így elnyerte a 2006 legjobb férfihangja címet.

Már négy gyereke van

A fogtechnikusból lett énekes nemcsak pályát váltott a Megasztárnak köszönhetően, de a magánéletében is változás állt be: beleszeretett Balássy Betty énekesnőbe, aki az élő adások során a döntősök produkciói alatt vokálozott.

Nehéz döntést hozott: a szerelem olyan mindent elsöprőnek bizonyult, hogy 2006 májusában elhagyta feleségét és két gyereküket.

2007 őszén, Rodosz szigetén házasodtak össze. Kislányuk, Róza Anna 2011 júliusában, kisfiuk, Dániel Máté 2014 januárjában jött világra.

A Megasztár után felkérték őket az Egy bolond százat csinál című film főcímdalának feléneklésére. Azóta a házaspárnak már több közös száma és albuma is megjelent, jelenleg egy gyerekeknek szóló lemezen dolgoznak. Egyelőre Rózán tesztelik, de ha teljesen készen lesz, bemutatják a kislányuk óvodájában is.

- Egy nagyon érdekes lemezt fogunk készíteni, nagyjából a "nemszeretem" állatokról: a szúról, a rákról, a kígyóról, a dongóról, a darázsról, egy csomó olyan állatról, amitől félnek a gyerekek. Megpróbáljuk oldani ezt a félelmet, kicsit reggae-ben, kicsit funkyban, többféle stílusban - mesélte a 44 éves Varga Feri a FEM3 Caféban.

- Adva van két gyerek, sőt, valamikor négy, és le lehet ültetni őket tesztelni, de nagyon nehéz megtalálni azt a fajta figyelmet a gyerekeknél, amikor nem veszíti el őket az ember - árulta el az énekes.

Facebook: Facebook/Balássy Varga

Ezt is szeretjük