Élő adásban jelentette be! A magyar énekes szakított a menyasszonyával

Varga Viktor és Cinthya végérvényesen szakítottak.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Akik abban reménykedtek, hogy Varga Viktor és Cinthya idén újra úgy egymásra találtak, hogy már semmi nem választhatja el őket, annak csalódnia kell. Az énekes a FEM3 Café mai adásában elárulta: esküvőt terveztek, de végül szakítottak, már nem is tartják a kapcsolatot egymással.

- Majdnem öt évig együtt voltunk. Én nyilvánvalóan szerettem volna ebből egy igazi kapcsolatot, férjnek és feleségnek lenni. Nem véletlenül jegyeztem el annak idején - osztotta meg a nézőkkel.

Varga Viktor mostanában mindennap tíz órát tölt a stúdióban, mert a közeljövőben új lemeze jelenik meg, amelynek címadó dalát még jóval a Cinthyával való szakítása előtt írta, a saját esküvőjükre. Reményei szerint karácsonyra el is készül.

- Az egész album a mi párkapcsolatunkról szól, abban az időben íródott. Most ezzel lezárom - mondta.

Fotó: FEM3 Café

Csontsovány alakja miatt kritizálták! A magyar sztár ezzel a fotóval vágott vissza

Cinthia Dictatort is sokan kritizálták bikinis fotója miatt: a kommentelők szerint csont és bőr, nem szabadna mutogatnia magát. Így vágott vissza.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük