Ő Varga Viktor modellkülsejű párja: Liliána eleinte nem tartotta magához illőnek
Varga Viktor barátnője, Liliána nem titkolta, mit gondolt először a sztárról.

varga-viktor-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Viktor és Liliána 2021. augusztus 30-án ünnepelték első évfordulójukat, és a gyönyörű táncossal a mai napig töretlen a szerelmük.

Az idei év elején egy hónapra Peruba utaztak kettesben, a dél-amerikai kaland még jobban összekovácsolta őket.

Varga Viktor és Liliána

A 34 éves énekes nem vállal el minden szereplést, megválogatja, mire mond igent. A magánéletét is óvja, azt azonban nem titkolja, másfél éve újra rátalált a szerelem, imádja barátnőjét, Liliánát. 

Varga Viktor és Liliána a TV2 műsorában.
Fotó: TV2

Bár a lány civil, olykor azért megjelennek együtt, és a TV2 Drágám, add az életed! című vetélkedőjében vállalták a közös szereplést. Liliána itt árulta el, eleinte nem volt túl jó véleménnyel a sztárról, azt pedig pláne nem tudta elképzelni, hogy egy pár legyenek. 

- Ember nincs, akit Viktor hidegen hagy. Valamilyen érzelmet kivált! - mondta a műsorban Köllő Babett Liliánának, arra utalva, hogy a bemutatkozó kisfilmjében a lány azt mondta, Varga Viktor eleinte hidegen hagyta. 

Érzelmet azt kiváltott, csak nem pozitívat.

- Saját magamhoz nem tudtam elképzelni, mert én azért konzervatívabb vagyok, ő egy teljesen más világ. Ez azóta változott - vallotta be kendőzetlen őszinteséggel Varga Viktor barátnője. 

Liliána modell is lehetne, olyan jó az alakja.
Liliána modell is lehetne, olyan jó az alakja.
Fotó: Instagram/VargaViktorart

Az énekes nem vette magára a dolgot, jót nevetett, és mosolygott az egészen, majd hozzátette, azóta már ő is konzervatív. 

Voksán Virág párja, Laci

Voksán Virág számos műsorban, újságban szerepelt, modellként és lemezlovasként is nyilatkozott, de a magánéletét mindig is óvta a rivaldafénytől. Sokan kíváncsiak voltak a párjára, főleg, miután megszületett a kisfia, majd a kislánya: ki lehet az a férfi, akivel a szexi celeb családot alapított. 

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük