Varga Feri rengeteget fogyott: a Megasztár énekese vékonyabb, mint a felesége
Varga Feri felesége, Balássy Betty szintén rengeteget fogyott a közelmúltban, férje azonban rajta is túltett.

vargaferi-femina-youtube-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Feri a 2006-os Megasztárban tűnt fel, ő lett a második helyezett és Rúzsa Magdi mögött az év férfi hangja. Nem csupán a verseny “ezüstérmét” szerezte meg, a szerelem is rátalált a műsor vokálénekesnőjének személyében. Balássy Bettyvel azóta elválaszthatatlanok, három gyerekük született. 

Az évek során hol többet, hol kevesebbet mutatott alattuk a mérleg, ám egy ideje már mindketten küzdöttek a súlyukkal, ezért életmódváltásba fogtak. Ketten együtt mostanra már több mint 70 kilótól szabadultak meg. 

Varga Feri fogyása

Varga Feri rutinos diétázónak számít, hiszen néhány évvel ezelőtt, 2018-ban kiderült, cukorbeteg, így szigorú diétát kell tartania az egészsége érdekében. Felesége, Balássy Betty csak később csatlakozott hozzá, 2021 elején kezdte komolyan a fogyókúrát. 

Varga Feri 2022 januárjában és a FEM3 Café 2017. október végi adásában.
Varga Feri 2022 januárjában és a FEM3 Café 2017. október végi adásában.
Fotó: TV2/Tények Plusz, TV2/Mokka

Mára mindketten kimondottan vékonyak, sőt jelenleg éppen a férj, Varga Feri az, aki két kilóval kevesebb a feleségénél. Balássy Betty ezt nevetve meg is jegyezte a TV2 kamerái előtt, amikor a Tények Plusznak adtak interjút. 

Varga Feri és Balássy Betty a Tényeknek mesélt arról, hogyan sikerült fogyniuk.
Varga Feri és Balássy Betty a Tényeknek mesélt arról, hogyan sikerült fogyniuk.
Fotó: TV2/Tények

- Te azért egy kicsit felszedhetnél. Egy nagyon picit, egy öt kilót. Vékonyabb vagy, mint én! Akkor nekem kell még lejjebb adnom? - viccelődött Balássy Betty. 

- Neked kell még lejjebb adnod! - vágta rá huncut mosollyal, de komolyan Varga Feri. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A sztárpár mindenben támogatja egymást, főzni azonban nem szeretnek együtt, így azt mindig az csinálja, akinek éppen több kedve és ideje van rá. 

- 63 kilóig lefogytam 95 kilóról! - számosította döbbenetes eredményét Varga Feri a műsorban. Ezt a súlyt végül túl alacsonynak ítélte, jelenleg 70 kiló körül van, és ezt tökéletesen tartja. 

Az RTL Klub Reggeli pénteki adása után posztolt egész alakos fotójukon még szembetűnőbb, milyen sokat fogyott Balássy Betty és Varga Feri. 

Wossala Rozina lefogyott

A 2014-es A Konyhafőnök második helyezettje, aki 2017-ben saját éttermet nyitott, 2020-ban azonban életmódot váltott, és rálelt egy olyan diétára, amivel kilenc hónap alatt 11 kilót fogyott, és amit módosításokkal ma is alkalmaz. 

Cover-fotó: YouTube/Kívánságpercek Magyar Rózsával

Ezt is szeretjük