25 évesen már a negyedik gyereke születik meg a magyar énekesnek
Most már el is veszi párját
Váradi Olasz ismét apa lesz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Váradi Olasz, a Váradi Roma Café 25 éves énekese negyedszerre is apa lesz, a gyerek anyja pedig ugyanaz, aki mindhárom kisfiának is életet adott.  

A fiatal énekes 2013 novemberében azzal került az újságok címlapjára, hogy kiderült, összejött Cseke Katinka színésznővel.

Cseke Katinka párja volt

Váradi Róbert és a Jóban Rosszban sztárja idén májusban a szakítás mellett döntöttek, de akkor egyikük sem tartotta kizártnak, hogy újból egymás karjaiban kötnek ki.

Bár amíg a kapcsolatuk tartott, a férfi azt hangsúlyozta, gyermekei anyja és közte már csak baráti a viszony, továbbá hogy a fiuk érdekében élnek egy fedél alatt, és a 42 éves színésznő is azt állította, nem féltékeny, később mégis beismerte, nem könnyű számára kezelni a helyzetet.

- Ez egy olyan helyzet, amit nagyon nehéz feldolgozni nekem, még akkor is, ha tudom, hogy ők testvéri viszonyt ápolnak egymással - mondta még az Édes Életben egy párterapeutának.

A zenész gyereket sem akart Cseke Katinkától, amit a következőképpen indokolt.

- Közös gyermekben biztos nem gondolkozunk. Nekem van három pici gyerekem, és nem szeretném azt, hogy máshonnan szülessen nekik testvérük. A másik meg, úgy gondolom, hogy van három nagyon szép fiúgyermekem, akik áldás. Imádom őket, én bőven megelégszem velük, azzal a boldogsággal és felelősséggel, ami velük jár - árulta el Joshi Bharat műsorában.

El is veszi gyermekei anyját

A három kisfiúnak - akik közül a legidősebb, Márkó júniusban lett hét éves - most mégis születik kistestvére. Igaz, nem máshonnan - ahogy édesapjuk fogalmazott.

Váradi Olasz a Facebook-oldalán tudatta a nagyvilággal, hogy újrakezdte kapcsolatát három gyermeke édesanyjával, Debórával, aki immár nyolc hetes terhes negyedik gyermekükkel. Indoklása szerint az utóbbi hetekben együtt jártak istentiszteletre, és Isten segítségével visszatért a helyes útra. A közösségi oldalon bejelölt státusza szerint augusztus 4-e óta kapcsolatban él. Mivel törvényesen soha nem voltak házasok, úgy döntött, a közeljövőben el is veszi gyermekei anyját.

Fotó: Facebook/Olasz Váradi

Ezt is szeretjük