Indul a Való Világ 4!
Nézd meg, mi történt a korábbi lakókkal
Magyarország legnépszerűbb reality show-ja, a Való Világ három évad után most visszatér a képernyőre!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még ebben az évben kinyitja kapuit a Való Világ Villa, és várja új lakóit, akik szeretnék megmutatni magukat, illetve megváltoztatni az életüket. A műsor fődíja egy lakás, egy autó és havi egymillió forint egy éven át.

A műsor legutóbbi, harmadik szériájának 2003-as indulása óta eltelt hét évben folyamatosan érkeztek a kérések a műsor folytatására vonatkozóan. A csatorna az évek alatt rendszeresen kutatta a nézői reakciókat, és várta a legalkalmasabb pillanatot, hogy ismét műsorra tűzze az ország legsikeresebb valóságshow-ját.

Újra a lét a tét

És a jelek szerint most jött el annak az ideje, hogy útjára induljon a negyedik széria. Jelentkezőkben valószínűleg most sem lesz hiány - ám hogy ki miként tud majd előnyt kovácsolni a tévés ismertségből, az más kérdés.

Elnézve a korábbi évadokban felbukkant arcokat, kétségtelenül akadnak, akiknek sikerült fordítaniuk egyet a sors kerekén. Majka népszerű tévés lett az idők során, VV Anikó pedig a celebvilágot színesíti izgalmas magánéletével. Az RTL Klub Fókuszának riportere azonban utánajárt, mi történt azokkal a villalakókkal, akik visszatértek hétköznapi életükbe.

Van, akinek bejött

Mint a riportból kiderült, a harmadik VV nyertese, a ma már 25 éves Milo például remekül bánt a nyereménypénzével, hiszen elherdálás helyett Budapesten vásárolt belőle egy belvárosi öröklakást. Sőt, állítása szerint még mindig nem élte fel az ajándék vagyont!

Az első szériából ismert Kégl Ági, aki annak idején a szívtipró Lorenzóval is összemelegedett, leginkább nosztalgiával gondol a valóságshow-s időkre. Azóta elvégezte az egyetemet, rátalált a nagy szerelem, és van egy három és fél éves kisfia is.

Lorenzo ugyan nem állt kamerák elé, de az értesülések szerint neki is van már két gyerkőce, és vállalkozásaival tartja fenn magát. Sziszi, a VV2 vörös démona Spanyolországban táncosnő, Laci, aki a kettes szériát megnyerte, jelenleg színészként dolgozik.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük