Esküvői képek! Így mondta ki a magyar tévés a boldogító igent
Valkó Eszter és szerelme boldogságában 120 fős násznép osztozott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valkó Eszternek szerelme, Péter négyszer is megkérte a kezét, és a boldogító igent is kétszer mondták ki.

Az egyházi szertartás a nyíregyházi református templomban volt, míg a polgári ceremóniára egy nappal korábban, szűk családi körben került sor.

120 fős lakodalom

A nagy napot természetesen több hónapos lázas készülődés előzte meg, azt szerették volna, ha minden tökéletesen alakul.

A templomi szertartásra és az azt követő lagzira 120 fős vendégsereglet érkezett, hogy osztozzon az ifjú pár boldogságában.

Amint az RTL Klub Reflektor című műsorában láthattuk, a készülődés izgalmai után végül minden flottul ment.

Nem hiányoztak a napi programból az olyan hagyományos esküvői kellékek sem, mint a csokoreldobás, a közös fotózkodás, a menyasszonyrablás vagy a vőlegény köszöntő beszéde.

Az ünnepi vacsorára és a hajnalig tartó mulatozásra a sóstóhegyi Tüskevárban került sor.

Nem volt nászajándék

Az esküvői menü házias ételekből állt, majd később káprázatos, négyemeletes torta következett, ami igazi ínyencség volt. A bolondos nyitótánc után fergeteges hangulat kerekedett: hajnali fél ötig ropták.

A fiatalok úgy döntöttek, nem kérnek nászajándékot, így a menyasszonytánc elég hosszúra nyúlt: többek között kollégája, István Dániel is megizzasztotta az arát. De megérte a fáradságot, ugyanis, amint elárulták, az összegyűlt összegből ősszel Olaszországba mennek nászútra.A tökéletesre sikerült menyegző után jöhetnek a kis trónörökösök, akiket már az egész család nagyon vár. Állítólag már dolgoznak is rajta, így hamarosan teljes lehet a boldogságuk.

Fotó: RTL Klub/Reflektor

Ezt is szeretjük