Valkó Eszter évekig az RTL Klub műsorvezetője volt: 47 évesen Hollandiában él a családjával
Valkó Eszterrel a 2000-es évek közepétől rendszeresen találkozhattunk a képernyőn, 2018-ban telepedett le külföldön a családjával.

valkó-eszter-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tévézésben minden korszaknak megvannak a meghatározó arcai, akikkel a nézők majdnem napi rendszerességgel találkoznak. A 2000-es években Valkó Esztert szinte régi ismerősként köszönthettük a televízión keresztül, éveken át szerepelt az RTL Klub különböző produkcióiban.

Aki ezekben az esztendőkben délután a csatornára kapcsolt, telefonon keresztül még beszélhetett is vele, hiszen hosszú ideig vezette a Nyerő 8 nevű betelefonálós show-t. Ezenkívül a Reggeliben is feltűnt, valamint a Havazin, az ÉletmódKalauz és a Lifestyle című műsorokban is láthattuk.

Valkó Eszter élete Hollandiában

Életének egyik meghatározó évszáma a 2012, ekkor kötötte össze az életét a minőségügyi mérnökként dolgozó Péterrel. Kettősüket a nagyközönség 2016-ban ismerhette meg a Nyerő Páros első évadában, amelyben egészen a döntőig meneteltek. 

valkóék
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

A műsor óta eltelt több mint öt év alatt rengeteget változott az életük. Péter 2018-ban egy visszautasíthatatlan állásajánlatot kapott, ami miatt feleségével Hollandiába költöztek. A játék óta a családjuk is bővült. Kisfiuk, Simon 2019 májusában, ötévnyi sikertelen lombikprogram után jött a világra. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Valkó Eszter 2021 tavaszán jelentkezett be a Reggelibe, ott beszélt arról, hogyan telnek a napjai, és mivel foglalkozik külföldön. Akkor elmesélte, hogy adminisztratív munkát végez, egy gyógyszercégnél dolgozik, ahova a kedvese ajánlotta be. 

valkó-eszterék
Fotó: YouTube/Eszter Valkó

Sokak örömére azóta, sok más egykori tévéshez hasonlóan, saját YouTube-csatornát indított, amelyben elkalauzolja a feliratkozóit a tulipánok országába. 

Videóiban nem csak azt követhetjük végig, hogy családjával Maastrichtból Groningenbe költöztek, abba is betekintést nyerhetünk, hogyan telnek a hétköznapjaik, milyen a külföldi életük, továbbá hasznos tudnivalókat is kaphatunk Hollandiáról. Például megmutatta, miben különbözik egy holland bevásárlóközpont egy magyartól, valamint a biciklis közlekedésről is készített kisfilmet.

Pokrivtsák Mónika Amerikában

Pokrivtsák Mónika 12 évvel ezelőtt úgy döntött, búcsút int a rivaldafénynek és Magyarországnak is. Üzletember férjével Amerikába költözött, évek óta Floridában él, ahol légiutas-kísérőként dolgozik.

Cover-fotó: RTL Klub/Nyerő 8

Ezt is szeretjük