5 év után visszatért! Az RTL Klub csinos sztárja új műsort kapott
Az RTL Klub egykori műsorvezetője öt év után újra képernyőre került, egy produkció háziasszonya.

nagykep?cikkid=164737&kep=valko-eszter-fb-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valkó Eszter hosszú éveken át volt az RTL Klub műsorvezetője, volt többek között a Repülj most!, a Reggeli és a Havazin című műsorok háziasszonya, majd 2011-ben eltűnt a képernyőről. A 42 éves tévés idén ősszel a férjével együtt a csatorna Nyerő Páros című, sztárokat felvonultató vetélkedőjének volt az egyik versenyzője, vasárnap este pedig egy teljesen új műsor háziasszonyaként tért vissza a képernyőre.

Valkó Eszter a vasárnaponként 11:20-kor jelentkező, SütniCake - Így lesz tökéletes a hétvégi desszert című vetélkedő műsorvezetője lett.

A SütniCake Sütemény és Tortafesztivál az elmúlt két év sikerét követően vasárnaponként az RTL Klubon is a nyalánkságok világába kalauzolja el az érdeklődőket. A nézők már nemcsak szemlélői, hanem részesei is lehetnek a lenyűgöző torták készítésének. A műsorban 12 olyan cukrászt ismerhetnek meg, akik tehetségükkel elkápráztatják, és hasznos tanácsokkal, fortélyokkal látják el őket.

Magyarország első tortadizájner-versenyében minden vasárnap elköszönnek egy cukrásztól, míg kiderül, ki lesz a SütniCake 2016-os bajnoka, aki a műsornak köszönhetően kiadhatja első szakácskönyvét.

Fotó: RTL Klub

Emlékszel Brunner Mártára? Így néz most ki a népszerű vetélkedő műsorvezetője

Képeken öt női sztár, akik vetélkedők műsorvezetői voltak. Nézd meg, mennyit változtak!

Ezt is szeretjük