A magyar műsorvezető már a 7. hónapban van – 44 évesen első gyerekét várja
Valkó Eszter öt év sikertelen lombik után lett várandós.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Valkó Eszter és a Nyerő Páros első szériájában megismert férje, Rádócz Péter tavaly decemberben árulták el, hogy kisbabát várnak. A 44 éves sztár és párja megküzdöttek azért, hogy tavasszal szülőkké válhassanak: a műsorvezető hat évvel ezelőtt szembesült azzal, hogy természetes úton nem eshet teherbe. Eleinte nem akarta elfogadni, hogy csak mesterséges úton lehet kisbabája, de végül belátta, nincs más megoldás, ha gyermeket szeretne szülni.

- Az eljárás a fizikai és a lelki megterhelés mellett bizony anyagilag is nagyon húzós tud lenni, de a férjem azt mondta, hogy nekem ezzel nem kell törődni, az anyagi részét valahogy megoldjuk, csak arra koncentráljak, hogy jól legyek, és felkészüljek a beavatkozásra – mesélte a Best magazinnak.

Öt évig sikertelenül próbálkoztak, Valkó Eszter egy idő után már azt sem számolta, hány sikertelen beültetésen van túl. A sok csalódás után már arra is gondolt, hogy a férjének másik nő mellett nagyobb esélye lenne apává válni.

- Elkeseredésemben eljutottam odáig, hogy azt mondtam Petinek,

ha szeretne, nyugodtan keressen magának másik párt, akitől lehet gyereke.

De közben tudtam, annyira szeret, hogy úgysem teszi meg. Sőt, azt mondta, ha nem jön össze, újratervezünk, de akkor is együtt – vallotta be a hetilapnak.

A tavalyi év második felében úgy indult el a lombikra, hogy az lesz az utolsó. A beültetés sikeres volt, már a hetedik hónapban van, januárban az is kiderült, hogy kisfiút hord a szíve alatt. Szerinte azért foganhatott meg a baba, mert sikerült minden aggodalmát félretennie, és csak magára koncentrálnia. A környezetváltozásnak is fontos szerepe lehetett, ugyanis férje tavaly április óta Hollandiában dolgozik, Valkó Eszternek pedig a költözéssel sikerült elengednie az anyagiak miatti szorongását is.

Nem Valkó Eszter és párja az egyetlen, akikhez hamarosan ellátogat a gólya. Képes összeállításunkban hét várandós magyar sztárt mutatunk!

Ezt is szeretjük