Szeressétek egymást! (x)
Az ajándékozás gesztusa megerősíti kapcsolatainkat, kifejezi figyelmünket, hálánkat.

Valentin napi akcio 2100x1400 cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem mindig egyszerű feladat a megfelelő ajándék kiválasztása. Bele sem gondolunk, de gesztusaink mögött bizony üzenetek rejlenek, éppen ezért nem mindegy, hogyan történik az ajándékozás. Számos kutatás rámutatott arra, hogy ha nagyra értékeljük a másikat, akkor sokkal nehezebben jutunk dűlőre, hiszen ilyenkor azt érezzük, hogy az ajándéknak hűen kell tükröznie érzéseinket. Közeledik Valentin-nap. Az ókori rómaiaktól származtatható ünnepen mi a szeretetre helyezzük most a hangsúlyt. Mert szeretni és szeretve lenni jó.

Valentin-napi csomagok

Tudatos felkészüléssel a felesleges pénzköltés is elkerülhető, és az öröm is nagyobb lesz. Meglepetést szerezni mindig örömteli és jó dolog. Itt a tökéletes alkalom! Azoknak, akiknek pedig még fogalmuk sincs, hogy mivel vehetnék le szerelmüket a lábukról, üzenjük, hogy aggodalomra semmi ok. Mutatjuk az ötleteket, mivel arass sikert.

Kiscsomag-logisztikai cégként mi, a FOXPOST - tudod, a rókás - csapata idén Valentin-nap alkalmából egy különleges akciót hoztunk össze. Négy partnerünket - hat webshop - hívtuk meg egy közös kezdeményezésre.

Valentin napi akcio 840x560 v3

Lepd meg kedvesedet, rendeld meg áhított napszemüvegét a Szemüvegek.hu-tól, kontaktlencséjét a Lencsék.hu-tól vagy arckrémét a Patika24.hu-tól, szerezd be a Medicinanet.hu-tól a vitaminját, amitől jobban bírja a mindennapjait, az Antikvárium.hu-tól egy neki izgi könyvet, vagy találd meg a legkreatívabb ajándékot, a legviccesebb cuccot a BestStuff.hu-n, és a február 5-8. közötti megrendelések esetén partnereinkkel közösen megajándékozunk Titeket ingyenes csomagautomatába szállítással. Sőt! Emlékszel még az adventikalendárium-nyitogatás élményére? Amikor megérkezik a csomag a csomagautomatába, engedd meg a szerettednek, hogy ő nyithassa ki a rekesz ajtaját!

Épp nincs társad, vagy egyszerűen csak szeretnéd jól érezni magad a bőrödben? Magadnak is jár a kényeztetés, mert megérdemled!

Okozz valódi örömöt és élményt! A legfontosabb pedig, hogy szeressétek egymást; és önmagatokat; és a Földet!

(Képek forrása: FOXPOST Zrt.)

Ezt is szeretjük