Hódíts a Szabadtérivel Valentin-napon! (x)
Vidd magaddal a nyárba a Valentin-romantikát: lepd meg Szabadtéri-jeggyel kedvesedet, és töltsetek egy feledhetetlen estét a szegedi csillagok alatt!

Újszeged nagy
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sodró dallamok, lélegzetelállító látvány, egy élmény a Tisza-parti nyáréjszakában, amely örökre összeköt. Idén is üdítő kulturális koktélt kínál a Szegedi Szabadtéri Játékok. Valódi mediterrán életérzés vár a Napfény városában, a balzsamos nyáresti hangulatot pedig - a pezsgő belvárosban és az újszegedi liget árnyas fái alatt egyaránt - a Szabadtéri fanfárjainak hangja teszi teljessé. Ha ilyen romantikus élményajándékkal készülnél a szerelmesek ünnepére, a Szabadtéri idén négyféle Valentin-napi bérletet kínál a többestés kikapcsolódásra vágyóknak.

Szegedi Szabadtéri Játékok

A Dóm Fesztivál Bérlet 1. két sodró lendületű zenés előadásra invitál: a Magyar Nemzeti Táncegyüttes Szabadság, szerelem! - Petőfi, a vitéz tánc-szín-játéka legnagyobb magyar költőnk szenvedélyes életútját eleveníti meg július 2-án; a Mamma Mia! pedig világhírű slágerekkel, tengerparti hangulattal vár július 16-án a Madách Színház előadásában.

Dóm tér

A Dóm Fesztivál Bérlet 2. ajánlatával a nagyszínpad nyitó- és záróelőadásának vendégei lehettek! A Szabadság, szerelem! - Petőfi, a vitéz első alkalmához ebben az esetben a Szabadtéri vérpezsdítő  évadbúcsúztató dzsesszpartija párosul a Chicago augusztus 20-i előadásának köszönhetően.

A Dóm tér zenés nagyprodukciói mellett az újszegedi színpad műsorán is szenvedélyes musicalek, csavaros krimi és vérbő komédia vár 2022-ben.

Az Újszegedi Premier Bérlettel a liget árnyas lombjai alatt tölthetitek az egész, forró nyarat. Az itteni bemutatók sorát a PS Produkció magával ragadó musicalje, a Sakk nyitja június 24-én, majd július 22-én A dominógyilkosság című feszült krimi érkezik valódi sztárszereposztásban a Játékszín előadásában. Augusztus 6-án az Omega és a nagyívű szerelmi történetek rajongói örömére az ExperiDance a Gyöngyhajú Lány Balladája című, látványos musicalt hozza el, augusztus 19-én és 20-án pedig a Veres1Színház előadásában az Anconai szerelmesek varázsolnak hamisítatlanul pikáns olasz hangulatot az Újszegedi Színpadra.

Újszeged kicsi

Az évad újdonságaként izgalmas koncertekkel egészül ki az újszegedi rendezvények sora. Az Újszegedi Koncert Bérlettel a zenés estek mindegyikét végigélvezhetitek, kezdve a Boban Markovics Orkestar fergeteges június 22-i koncertjével. Ezt követően a Budapest Bár gondoskodik majd a remek hangulatról július 6-án; majd 20-án Dés László és vendégei, Básti Juli és Nagy Ervin muzsikájára bújhattok össze a liget fái alatt. Augusztus 10-én este Presser Gábor, Karácsony János és a Csík zenekar hívnak műfajközi zenei utazásra, végül Rost Andrea és vendégei zárják az újszegedi nyarat a világhírű szoprán sokszínűségét is megvillantó koncertshow-val augusztus 17-én. 

Ha szívesen ajándékoznál kultúrrandit annak, aki Neked a legkedvesebb, ne késlekedj! Bővebb információért keresd fel a www.szegediszabadteri.jegy.hu-t, és váltsd meg bérleteiteket még ma!

(Képek forrása: Szegedi Nemzeti Színház)

Ezt is szeretjük