Átigazolt a két magyar műsorvezető - A reggeli műsor ma már velük indult
Hétköznap reggel lesznek hallhatók a Class FM korábbi műsorvezetői.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

November 21-től új reggeli műsorral jelentkezik a 103.9 Sláger FM, amelynek két műsorvezetője Vágó Piros és Abaházi Csaba lesz. A '80-90-es évek zenéit játszó rádióadón minden hétköznap reggel 6-tól 10-ig lesz hallható a Sláger Reggel a Class FM korábbi műsorvezetőivel.

- A reggeli műsor egy rádióban mindig a szakma csúcsa. Soha életemben nem volt még lehetőségem ebben a műfajban kipróbálni magam. Voltam ugyan hétvégi reggeles még a Danubiusban, de hogy ekkora felelősség legyen a vállamon, és ekkora lehetőséget kapjak az élettől, hogy reggeli műsort készíthessek, ráadásul Vágó Pirossal, az már tényleg a visszautasíthatatlan ajánlat tipikus esete volt - mesélte Abaházi Csaba.

 - Egyszerűen szeretnénk jó műsort csinálni. Ami nekem nagyon fontos, hogy nem egyedül ülök majd a stúdióban, mint korábban. Csapat és csapatmunka, én ebben hiszek. Csabival mind a ketten 1999-ben kerültünk a Danubiushoz, tehát azóta folyamatosan egymás mellett dolgoztunk. Csípjük egymást, korábban sokszor voltunk együtt kitelepüléseken műsorvezetők. Így volt már alkalmunk közösen "megfejteni" a világot, kicsit jobban megismerni egymást. Azt gondolom, hogy nagyon jó kollegiális viszony van köztünk - árulta el Vágó Piros.

- Terveink között szerepelt a napindító műsor átstrukturálása. A választásunk azért esett Pirosra és Csabára, mert a felméréseink azt mutatták, hogy mindketten a legnépszerűbb rádiós műsorvezetők közé tartoznak. Biztos vagyok benne, hogy a vadonatúj Sláger Reggel a hallgatók kedvencévé válik - ezt már Csikesz Erika a Sláger FM vezérigazgatója mondta, aki megköszönte a korábbi reggeli műsorvezetők Hepi Endre és Hudák Anita munkáját.

Fotó: Sláger FM

Ő volt Danubius Rádió legismertebb műsorvezetője! Most így néz ki

Így néznek ki ma a Danubius és a Sláger Rádió műsorvezetői. Nézd meg őket!


Ezt is szeretjük