Kiderült, mi okozta Vágó István halálát: özvegye először szólalt meg

Vágó István özvegye először beszélt arról, hogyan hunyt el a műsorvezető, továbbá mi okozta a halálát.

Vágó István halálának oka

Vágó István váratlan halála április 29-én megrázta az egész országot. Azt, hogy mi okozta hirtelen halálát, vagy hogyan halt meg, mostanáig még a közeli ismerősök sem tudták.

Özvegye, Judit most a Kiskegyednek mesélt arról, mi történt a kvízmester halálának napján. 

Vágó István halálának oka

A műsorvezető özvegye a hetilapnak azt mondta, pár napig még a testvérével sem tudott beszélni, csak pár napja érzi magát összeszedettebbnek. A tragédia után három napig a fiánál lakott, a mai napig ő és a kisunokája, Borisz tartják benne a lelket. Azt is jólesik látnia, mennyien szerették a férjét. Most már fel tudja eleveníteni a szörnyű estét is, amelyen elveszítette élete társát.  

vago-istvan
Fotó: RTL

- A halála előtt, még este tíz órakor is itthonról internetezett, Facebookon levelezett az ismerőseivel, barátaival. Majd csak annyit mondott, hogy fáj valamije, és hirtelen összeesett…

Judit sokkos állapotba került, hívta a 112-t, de beszélni is alig tudott, először a lakcímüket sem tudta megmondani. 

- Ha nem egy olyan diszpécser van a vonal másik végén, aki nyugtat, aki azt mondogatja, hogy vegyek mély levegőt, és mondjam el, hol lakunk, akkor lehet, hogy én is összeestem volna.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Sokan azt gondolták, szívinfarktus okozta Vágó István halálát, de ez nem igaz. Semmilyen betegségéről nem tudtak, a halála előtt négy nappal tüdőszűrésen, másfél héttel korábban kardiológusnál is volt, mert már hat hete köhögött. A vizsgálatok mindegyike negatív eredményt hozott.

- Szív-CT-n is voltunk, egy barátnő orvosunk azt mondta, hogy szép szíve van Istvánnak, és a korához képest minimális a meszesedés, az szóra sem érdemes. 

vago-istvan2
Fotó: RTL

- Egy hasi aorta robbant szét, már a kiérkező mentősök sem tudtak rajta segíteni. Most csak azt bánom, hogy miért nem vittem el egy hasi ultrahangra is, de soha nem fájt a hasa, és eszembe se jutott ilyesmi. És egyébként azt mondják az orvos barátaink: ha ez meg is lett volna, akkor sem biztos, hogy láttak volna valamit, sőt, ha éppen műtőasztalon feküdt volna, akkor sem tudták volna megmenteni.

Ahogy azt mi is megírtuk, Vágó Istvánnak lesz egy búcsúztatója, amelyen a szűk családi és baráti kör vesz részt, de tartanak egy olyat is, amin mindenki leróhatja kegyeletét. Utóbbit a Demokratikus Koalíció szervezi, előreláthatóan május 18-án, csütörtökön 17 órától tartják a Szent István parkban.

Vágó István felesége

1979-et írtunk, amikor Vágó István feleségével az oltár elé állt. Több mint negyven éve annak, hogy kimondták az igent.

Ő Vágó István felesége: a csinos, szőke Juditot 44 éve imádja

Vágó István és felesége 1979 óta élnek harmonikus házasságban, Judittal mindenben tökéletesen kiegészítik egymást.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük