Vágó István 43 éve él boldog házasságban: a csinos, szőke Juditot a mai napig cukin becézi
Vágó István és Judit 2022-ben ünnepelték kapcsolatuk 43. évfordulóját. A kvízmester elárulta, hogyan élnek feleségével.

vágó-istván-cove
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tartja a mondás, hogy 43 még gombócból is sok. Épp ennyi esztendővel ezelőtt ismerte meg párját Vágó István, aki azóta is irigylésre méltó harmóniában él feleségével. Szerelmük története különleges, hiszen a kvízmester első találkozásukkor még egy másik nő jegyese volt.

1979. február 13-át írtunk, amikor először egymásba botlottak egy sajtóvetítésen. Az újságíró Juditnak akkor még esze ágában sem volt, hogy bekössék a fejét, Vágó István pedig menyasszonyával érkezett a rendezvényre.

Vágó István és felesége, Judit

Bár a csinos, szőke hajú Judit már akkor is megtetszett neki, szinte alig váltottak pár szót a rendezvényen. Vágó csak jóval később, miután felbontotta az eljegyzését, kezdett udvarolni a jövendőbelijének. Megismerkedésük után öt hónappal kötötték össze az életüket, fiuk, Péter már unokával is megajándékozta szüleit.

Vágó István február 10-én posztolta ezt a képet a Facebookra. Judit a felvétel jobb szélén látható.
Vágó István február 10-én posztolta ezt a képet a Facebookra. Judit a felvétel jobb szélén látható.
Fotó: Facebook/Vágó István

Több mint négy évtized után is a legnagyobb idill jellemzi a hétköznapjaikat. Vágó István Osváth Zsolt YouTube-műsorában engedett némi betekintést abba, mi lehet hosszú, boldog házasságuk titka.

- Közöttünk van munkamegosztás az élet kis és nagy dolgaiban is. Én például a pénzügyekhez abszolút nem értek, mindent ő intéz. Tavalyelőtt adott nekem egy húszezrest, azt szokta mondani: "Fogadjunk, hogy még benne van a zsebedben!” Sok mindenről szoktunk beszélgetni, ez egy jó megosztása az élet dolgainak - ecsetelte az 1Kanapén vendégeként.

vágó-istván-1
Fotó: YouTube/ZSHOW time

Elárulta, hogy hitvese igazi cuki asszony, sőt a beszélgetésből az is kiderült, hogy a mai napig aranyosan becézi Juditot: nyuszinak szokta szólítani otthon. 

A 73 éves tévés korábban bevallotta, élete párjának nincs könnyű dolga mellette, hiszen nehéz természetű embernek tartja magát. 

- Hirtelen haragú vagyok, gyorsan felkapom a vizet, elismerem, nem vagyok könnyű ember. Judittal azonban nem lehet veszekedni, mert nagyon toleráns. Ez a titok - mesélte a Best magazinnak 2020-ban. 

Gálvölgyi János lányai

Gálvölgyi János világéletében két lánygyermekről álmodott, és ez meg is adatott neki: Eszter 1973-ban, Dorka 1975-ben született. Már mindketten édesanyák, szüleiket három fiúunokával ajándékozták meg: Eszter Simonnal, Dorka pedig Ádámmal és Dániellel. 

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük