"Gennyesre kerested magad!" A TV2 műsorvezetője így szólt be kolléganőjének
Váczi Gergő a FEM3 Caféban szólt be műsorvezetőtársának.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 38 éves Váczi Gergő ezen a héten Csobot Adéllal vezette a FEM3 délelőtti műsorát, a FEM3 Cafét, amelyben egy kínos megjegyzés hagyta el a száját.

A műsorvezető és a műsorvezetővé avanzsált énekesnő éppen Tolvai Renit faggatta ciprusi nyaralásáról, amikor a férfi elvetette a sulykot.

Csúnyán beszólt Adélnak

Amikor Tolvai Reni azt mondta, soha többé nem fog csak hét napra elutazni, mert az egyszerűen kevés egy igazán tartalmas és pihentető nyaralásra, Váczi Gergő is helyeselt.

- Odamész, az itthoni pörgést elengeded, lelazulsz, három-négy nap, kezdenél nyaralni, és akkor már csomagolhatsz össze - mondta a műsorvezető, aki elárulta, idén nyáron tíz napig tartott náluk a családi vakáció.

- Hát gyerekek, én idén csak három napot voltam nyaralni, de nekem ez is bőven elég volt - mondta erre nevetve Adél.

- Viszont gennyesre kerested magad! - szúrta oda erre Váczi ezt a nem túl kedves megjegyzést, amit Adél teljesen figyelmen kívül hagyott, nyilván szándékosan.

Ezután még hosszasan beszélgettek Tolvai Renivel a nyaralásról és a párkapcsolatáról, ám az énekesnő nem árult el intim részleteket.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Fotó: Facebook/FEM3 Café

Leadkép, Facebook-kép: Facebook/Váczi Gergő

Ezt is szeretjük