Most már biztos! Erre a barna bombázóra mozdult rá Gesztesi Károly
Füredi újra csajozik
Gesztesi Károly a Jóban Rosszban szériában Ullmann Mónikával kezd ki.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A napi sorozatok készítői igyekszenek időről időre megújítani a szériát és a szereplőgárdát is, hogy a friss arcokkal új izgalmakat csempészhessenek a történetbe.

A legfrissebb hírek szerint a Jóban Rosszban szereplői közé a Família Kft. sztárja, Kárász Zénó után most egy jól ismert, népszerű színésznő érkezik.

A Jóban Rosszban stábjával forgat

A gyereksztárból lett színésznő, Ullmann Mónika meglepő szerepben tér vissza a képernyőre, hamarosan ugyanis az RTL Klub rivális sorozatában, a Jóban Rosszban szériában fog feltűnni.

A színésznőt a szappanoperák világában otthonosan mozgók biztosan ismerősként köszöntik, mivel Mónika korábban már szerepelt napi sorozatban. 

A színésznő a széria 1998-as indulása után öt éven keresztül játszotta Berényi Miklós barátnőjének szerepét.

A hírek szerint eredetileg három hónapra szólt a szerződése, de végül - a népszerű karakternek köszönhetően - állandó, majd visszatérő szereplő lett.

Gesztesivel lesznek közös jelenetei

Ullmann Mónika már meg is kezdte a forgatást, folyamatosan készülnek az új epizódok. Karakteréről egylőre csak annyit tudni, hogy a Gesztesi Károly által megformált Füredivel kerül majd romantikus viszonyba.

A csinos színésznő - aki a nyáron, augusztus 2-án ünnepelte 38. születésnapját - idén áprilistól a színház mellett ismét vissztért a tévézéshez. Szokatlanul vagány feladattal találták meg ugyanis: a Spektrum Home csatorna műsorán a Barkács csaj című műsor háziasszonyaként régi tárgyakat alakított át.

A színésznő a Blikknek azt nyilatkozta, hogy tudomása szerint hosszú távra terveznek vele, vagyis karaktere várhatóan nem csak vendégszereplő lesz.

Fotó: TV2 Sajtószoba.

Ezt is szeretjük